Barion Pixel Minden jel arra mutat, hogy Shakira máris ennek a sztárnak az oldalán vigasztalódik – Coloré

Minden jel arra mutat, hogy Shakira máris ennek a sztárnak az oldalán vigasztalódik

2022. 07. 28.

Épp csak túltettük magunkat azon, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck végre pontot tettek közel húsz évre visszanyúló kapcsolatukra (július közepén titokban összeházasodtak Las Vegasban), a média újabb hírességeket boronált össze: a híresztelések szerint egy párt alkot a kolumbiai énekesnő, Shakira és mindannyiunk Amerika Kapitánya, Chris Evans.

Shakira és Chris Evans lenne Hollywood új álompárja?

A spanyol illetőségű Marca szerint azóta folynak kettejükről a találgatások, mióta Evans nemrég azt nyilatkozta a világhírű énekesnőről, hogy Shakira „fantasztikus”, emellett (szerencsétlenségére) új filmje, a The Gray Man kapcsán vele készült interjúban megemlítette, hogy régóta vágyik már egy stabil partnerre. A rajongóknak emellett az is feltűnt, hogy a két sztár nemrég elkezdte követni egymást Instagramon, közvetlenül azután, hogy nyilvánossá vált Shakira és focista exe, Gerard Piqué szakítása. 

Shakira, Chris Evans, Gerard Piqué
Shakira és Piqué 11 évig alkottak egy pártKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Ez is érdekelhet:
Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme egy valóra vált tündérmese Hollywoodban, hiszen a sztárpár a félresikerült első próbálkozás után tavaly ismét egymásba szeretett, idén pedig már nem csak az eljegyzésig jutottak el: nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket.

További érdekesség, hogy ugyan az énekesnő és Piqué megegyezett arról, hogy Shakira nem költözik külföldre két közös gyermekükkel (a pár eredetileg Katalóniában élt) az énekesnő az utóbbi időben gyakran megfordult Kaliforniában, ahol egyébként Evans lakik. (Shakirának van egy háza Miamiban és a Bahamákon is, a lemezeit pedig általában Los Angelesben veszik fel, ezért is furcsa, hogy az utóbbi időben sokat látni ebben az államban.) 

Ex-történelem

Kettejük közül jelenleg Shakira magánélete áll ingatag lábakon, hiszen mindössze két hónapja annak, hogy kiderült: végetért tizenegy éven át tartó kapcsolata a Barcelona védőjével, Gerard Piquével. Spanyol lapok értesülései szerint egyébként megcsalás lehetett a szakítás hátterében, mivel a kolumbiai énekesnő rájött Piqué hűtlenségére. (Aki azóta egyébként gyakrabban fordul meg a barcelónai éjszakai életben, mint korábban bármikor.)  

Shakira, Chris Evans
A hírek szerint megcsalás áll Shakira és Piqué szakítása mögöttKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Azóta sem csillapodtak kettejük körül a hullámok, sőt, azok még nagyobbak lettek, mivel mindkét szülő magának szeretné két fiúk, Milan Piqué Mebarak és Sasha Pique Mebarak felügyeleti jogát. A dolgok jelenlegi állása szerint a focista nem járult hozzá ahhoz, hogy Shakira két hónapra Miamiba vigye gyermekeiket, kemény döntését pedig azzal indokolta, hogy senki nem örülne annak, ha két hónapig nem látná a fiait, emellett a már említett spanyol lap értesülései szerint a két gyermek születésétől fogva igen közel áll Piqué szüleihez, akiket hiányolnának hétköznapjaikból. 

Más a helyzet Chris Evansnél, akinek mindezidáig nem sikerült megtalálnia a fent emlegetett stabil igazit. Evans „randinaplóját” megtekintve ez nem is csoda, hiszen olyan „skalpok” birtokában van, mint Jessica Biel, akivel 2001-től 2006-ig alkottak egy párt. Ezt követően rövid ideig együtt volt Minka Kellyvel, majd Dianna Agronnal, de még Sandra Bullockkal is összeboronálták, annak 2010-es válásakor. (Utóbbiról egyébként nem tudunk biztosat.) 2016-ban aztán Jenny Slate-be habarodott bele, akivel évekig húzták a se veled, se nélküled kapcsolatukat, végül 2018-ban váltak szét végleg az útjaik. 

Shakira, Chris Evans
A hódító: Chris EvansKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

„Mindenképp szeretnék gyermekeket és családot, de nem kötheted a kocsit a lovak elé, mindennek megvan az ideje” – nyilatkozta a színész szakításuk után az USA Today-nek. 

„Egy család akkor működik, ha az szeretetre épül. Ha hirtelen jobban akarsz gyereket, mint magát a kapcsolatot, bizonytalanná válhat a talaj a lábad alatt.” 

– mondta ugyanebben az interjúban a színész. Evans legutóbbi, fent idézett nyilatkozata viszont komoly okot adhat a találgatásokra, így kíváncsian várjuk, hogy végződik a kolimbiai énekesnő és Amerika Kapitány története. 

Borítókép(ek) forrása: Shutterstock/PuzzlePix, a montázst szerzőnk készítette