Barion Pixel Megtörtént! Titokban egybekelt Jennifer Lopez és Ben Affleck – Coloré

Megtörtént! Titokban egybekelt Jennifer Lopez és Ben Affleck

2022. 07. 18.

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme egy valóra vált tündérmese Hollywoodban, hiszen a sztárpár a félresikerült első próbálkozás után tavaly ismét egymásba szeretett, idén pedig már nem csak az eljegyzésig jutottak el: hétvégén hivatalosan is összekötötték az életüket.

Pont került az i-re Jennifer Lopez és Ben Affleck húsz évre visszanyúló kapcsolatában: a sztárpár július 16-án, második nekifutásra mondta ki a boldogító igent Las Vegasban.

„Megtettük! A szerelem csodálatos. A szerelem jóságos, és úgy fest, türelmes is, akár húsz éven át” 

– erősítette meg a vasárnap esti híreszteléseket a latin díva saját weboldalán, az OnTheJLo oldalon. (A hírt a TMZ adta közzé.) 

Jennifer Lopez, Ben Affleck, házasság
Lopez és Affleck a Gengszter románc forgatásán ismerkedtek meg egymással 2002-benKép forrása: Northfoto

Lopez további információkkal is szolgált a rajongóknak: „Minden pontosan úgy történt, ahogy szerettük volna: elutaztunk Vegasba és egy kápolna előtt sorba álltunk a házassági engedélyért az esküvők fővárosában” – írja oldalán JLo. A díva azt is elmesélte, hogy alig jutottak be a kápolnába, mielőtt az bezárt volna, ám végül megoldották. A sztárpárnak gyermekeik voltak a tanúik. 

„Tényleg igaz a mondás, miszerint csak szerelemre van szükséged. Rendkívül hálásak vagyunk a bőségért, az öt gyermekünkért és az életért, amiért soha nem voltunk még ennyire izgatottak. A szerelem a legjobb dolog a világon, érdemes várni rá! Aláírás: Mrs. Jennifer Lynn Affleck” 

– zárta sorait az előadóművész. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck – A kezdetek

Lopez és Affleck a kétezres évek elején alkotott először egy párt, sőt, az eljegyzés is megtörtént, ám a lagzit végül nem tartották meg: mint írták, a túlzott médiafigyelem vetett véget a köztük lévő románcnak. Egyikük sem szomorkodott sokáig, hiszen 2003-as szakításuk után JLo 2004 júniusában házasodott össze Marc Anthony zenésszel, nászukból pedig egy ikerpár – Emme és Max – született 2008-ban. A maga részéről Affleck sem tétlenkedett: 2004 augusztusában kezdett randizni a szintén színész Jennifer Garnerrel, akivel a Pearl Harbor forgatásán barátkoztak össze nem sokkal korábban. A pár 2005-ben kötött házasságot, három közös gyermeket neveltek együtt. Végül 2015-ben jelentették be, hogy különválnak útjaik, a hivatalos válásra pedig 2018-ban került sor. 

Jennifer Lopez, Ben Affleck, házasságkötés
Mr. és Mrs. Affleck Kép forrása: Northfoto

Ez is érdekelhet: Ben Affleck szerint még mindig alkoholista lenne, ha feleségével marad – nyilatkozta a színész egy vele készült interjúban előző feleségéről, Jennifer Garnerről és csaknem tíz évig tartó házasságukról. 

Lopez és Affleck tavaly kezdtek újra randizni, miután az énekesnő szakított korábbi párjával, Alex Rodriguezzel annak állítólagos hűtlensége miatt. Ezúttal nem teketóriáztak sokáig, hiszen Affleck idén áprilisban újra megkérte Lopez kezét meghitt, otthoni körülmények között, (Affleck egy smaragd csiszolású, halványzöld gyémánt eljegyzési gyűrűvel lepte meg szerelmét, amely egyébként többletjelentést is hordozott, mivel a színétől eltekintve az első gyűrű tökéletes másolata) tegnap pedig pontot tettek a húsz éve tartó történet végére. 

Borítókép forrása: Northfoto