Barion Pixel Ben Affleck szerint még mindig alkoholista lenne, ha feleségével marad – Coloré

Ben Affleck szerint még mindig alkoholista lenne, ha feleségével marad

2021. 12. 15.

A színész volt feleségéről, Jennifer Garnerről és kapcsolatuk utolsó időszakáról mesélt egy mélyinterjúban.

Az idei év nagy változást hozott a színész életébe, hiszen közel 20 évnyi távollét után újra egymásra találtak Jennifer Lopezzel. Ehhez viszont a háta mögött kellett hagynia egy nem működő házasságot és le kellett számolnia a démonaival. Nemrég a Howard Stern Show vendége volt, ahol a The Tender Bar című új filmje kapcsán adott interjút, méghozzá nem is akármilyet…

Affleck 6 éve vált el hivatalosan Jennifer Garnertől, akivel rendkívül jó viszonyt ápolnak, sőt, az elmúlt években a színésznő segített neki az alkoholizmus legyőzésében. Talán ezért is olyan nagy kérdőjel sokak számára, miért ment tönkre a két színész házassága.

Ben Affleck Jennifer Garner Valas Ok
Forrás: Northfoto

„Ha vele lennék, feltehetőleg még mindig innék. Csapdába estem a házasságomban. Ott voltak a gyerekek, nem hagyhattam el őt, de mégsem voltam boldog. Mit tehet ilyenkor az ember? Ittam egy pohár whiskeyt és elaludtam a kanapén. De ez nem volt megoldás semmire” – idézte fel Affleck.

Ben azt is megosztotta az interjúban, hogy ő és Jennifer mindent megtettek annak érdekében, hogy együtt maradjanak, és működjön a kapcsolatuk. Sokáig próbálták összetartani a családot, és akkor sem adták fel, miután külön költöztek, de mindketten rájöttek, hogy el kell engedniük egymást, mint házastársak. Végül a válás lett a legjobb döntés a gyerekek szempontjából is.

Garner és Affleck 2005-2015-ig voltak házasok, és három közös gyermekük született: Violet (16), Seraphina (12) és Samuel (9).

Forrás: dailymail.com