Barion Pixel Erre is régen volt példa: Jennifer Garner együtt mutatkozott a párjával – Coloré

Erre is régen volt példa: Jennifer Garner együtt mutatkozott a párjával

2021. 09. 30.

Jennifer Garner magánéletéről nem sokat tudni, mindössze azt, hogy se veled, se nélküled kapcsolatban él John Millerrel.

Tavalyi szakításuk híre gyorsan jött, amit sem ő, sem pedig Miller nem kommentált, ám kis idő múlva felröppentek olyan pletykák, hogy újra egy párt alkotnak. Jelenleg az egész világ volt férje, Ben Affleck és Jlo újra egyesülésével van elfoglalva, de közben ő is éli szép csendben az életét 43 éves kedvesével.

2019 Baby2baby Gala
Forrás: Northfoto

Tegnap egy kellemes délutánt töltöttek egymás társaságában. Sétáltak, kávéztak és élvezték az őszi napsütést, amíg Jennifer és John gyermekei is iskolában voltak.

https://www.instagram.com/p/CUa_dlBt3Wz/

Sokak szerint remekül megvannak és az sem kizárt, hogy összeköltöznek, bár az esküvő gondolatát mindketten elvetették, mivel csak egy felesleges papírnak tartják. Jennifer és John egyébként először 2018-ban kezdtek el randizni, nem sokkal azután, hogy a bíróság véglegesítette a válását Ben Affleckkel. 2020 augusztusában jelentették be, hogy Jennifer és John külön utakon folytatják tovább, de 2021 májusa óta megint fellángolt kettőjük között szerelem, ami úgy fest, hogy most tartósnak is bizonyul.

A színésznő pár hete egy interjúban mondta el, hogy nagyon boldog, hogy volt férje és Lopez 17 év után visszataláltak egymáshoz és a legjobbakat kívánja nekik. Azt nem tudni, hogy a két páros már találkozott-e egymással, de Garnert ismerve biztosan jól ki fog jönni a világhírű énekesnővel.

Forrás: people.com