Barion Pixel Az első közös kép! Jlo és Ben Affleck szerelmesebb, mint valaha – Coloré

Az első közös kép! Jlo és Ben Affleck szerelmesebb, mint valaha

2021. 07. 25.

Nincs olyan nap, amikor ne beszélne az internet népe az egykori sztárpár felmelegített kapcsolatáról…

A közös háznézés és a barátjuk szülinapján készült első hivatalos fotójuk után most újabb dologgal vonták magukra a rajongók és persze exeik figyelmét. Jen, ugyanis saját hivatalos Instagram oldalán is közzétett egy képet, amellyel végre sikerült pontot tenni régi-új szerelmével való kapcsolatának minőségére.

Jlo Ben Affleck
Forrás: northfoto.com

Tegnap, azaz június 24-én lett 52 éves az énekesnő, akinél keresve sem lehet szebbet találni. Hiába az évek, rajta még azok sem fognak, amit néhány zseniális képen is megörökített. Egy színes kimonóban és egy falatnyi bikiniben ment hajókázni Affleck társaságában, aki boldogan készítette a jobbnál jobb felvételeket, amelyek között egy közös képet is fel lehet fedezni. A romantikus, csókolózó fotón jól látszik, hogy a 17 éve is egy párt alkotó két sztár érzései soha nem hunyhattak ki teljesen, hiszen árad belőlük a szenvedély és a boldogság.

Egy közeli barát szerint mindkettőjükre jó hatással van a kapcsolat, ami igaz, hiszen a színészt évek óta nem lehetett ilyen felhőtlennek és gondtalannak látni, míg Jennifer 52 évesen túlzás nélkül bomba formában van.

17 éve az esküvőjük előtti nap fújták le a lagzit, most viszont úgy fest, hogy második nekifutásre már örökre tervezik az életüket.

Forrás: justjared.com