Barion Pixel Akár az ikrek! JLo friss képen mutatta meg gyönyörű lányát – Coloré

Akár az ikrek! JLo friss képen mutatta meg gyönyörű lányát

2021. 07. 18.

Bár hetek óta a régi-új szerelmi kapcsolatáról cikkeznek az újságok, nemrég egy lányával készült közös kép keltette fel az internet népének érdeklődését.

A világhírű énekesnő lányát mostanában kékre színezett hajjal látni, ami érthető, hiszen 13 évesen neki is kijár egy kis lázadás. Főleg, hogy olyan híres szülők gyermekei az ikertestvérével, mint Marc Anthony és Jennifer Lopez.

'the Wedding Planner' By Adam Shankman, Germany/usa, 2001.
Forrás: northfoto.com

Friss közös képük kedvéért azonban megvált a kék színtől, így végre újra látni, milyen nagy a hasonlóság anya és lánya között. Jlo nem is lehetne büszkébb, mivel pár éve kiderült, hogy csodás hangját Emme is örökölte, most pedig ahogy halad a nővé válás felé, még földöntúli szépségét is. A 13 éves lány ugyanakkor anyukájával ellentétben nem szereti a feltűnést és csak ritkán engedi neki, hogy a közösségi oldalain szerepeljen.

Ettől függetlenül sokat látni Jennifer társaságában, aki egyre több eseményre és programra viszi el nagylányát, hogy szokja a hírnévvel járó figyelmet. A csinos Emme egyébként az énekesnő régi-új kedvesével, Ben Affleckkel is nagyszerűen kijön. Sőt, mi több, Ben gyerekeivel is összebarátkozott testvérével együtt.

Ben és Jlo 2002 és 2004 között alkotott egy párt, majd az esküvőjük előtt egy nappal lefújták a lagzit, amelynek okára azóta sem derült fény. 17 évvel a szakításuk után azonban úgy néz ki, hogy valóban egymásnak teremtette őket a sors.

Forrás: justjared.com