Barion Pixel Íme az első hivatalos közös kép Ben Affleckről és Jennifer Lopezről – Coloré

Íme az első hivatalos közös kép Ben Affleckről és Jennifer Lopezről

2021. 07. 23.

Bár már hónapok óta nem titok, hogy 17 év után újra egymásra talált a két sztár, hivatalos közös kép még nem került ki róluk a közösségi oldalakra.

Legalábbis eddig, ugyanis a hétvégén volt Leah Remini – Jlo legjobb barátnőjének – 51. születésnapja, ahova nemcsak az énekesnő, hanem régi-új párja, Ben Affleck is meghívást kapott.

'gigli' By Martin Brest, Usa, 2003.
Forrás: northfoto.com

Az Oscar-díjas sztár természetesen tiszteletét tette a bulin, főleg, hogy Jennifer nélkül már létezni sem bír, na és persze azért is, mert úgy érezték ideje a barátaik előtt is felvállalni a kapcsolatukat. A születésnapi partin Jen összes barátja jelen volt, ahol számtalan videó és kép készült a vendégekről és az ünnepeltről is. Leah ezekből a felvételekből csinált egy összeállítást, amelyben a rajongók az első hivatalos közös fotót is kiszúrták a sztárpárról.

A két színész követői szerint ennél beszédesebb képet nem is készíthettek volna, hiszen az énekesnő testbeszédéből is sugárzik, hogy Affleck jelenti számára a biztonságot és a szeretetet. A kapcsolatuk 2 évig tartott a 2000-es évek elején, majd az esküvőjük előtt egy nappal döntöttek a szakítás mellett, amelyet szemmel láthatóan már mindketten megbántak.

Azóta eltelt majdnem két évtized, mindkettőjüknek gyerekeik születtek, elváltak és több sikertelen kapcsolatot is a hátuk mögött tudhatnak. Ám úgy fest, hogy pontosan ezek kellettek ahhoz, hogy újra egymásra találjanak.

Szerelmük biztosságát az is jól mutatja, hogy előző héten már együtt néztek ingatlant, ahova a legfrissebb információk szerint minél előbb be szeretnének költözni, hogy megkezdhessék közös életüket.

Forrás: justjared.com