Kiderült, mi lett a sorsa Ben Affleck és Ana de Armas filmjének

Ben Affleck és Ana de Armas közös filmje, a Mélyvíz, pontosan olyan szerencsétlen, mint amilyen a szerelmük volt…

Több, mint egy éve tologatják az egykori álompár erotikus thrillerének bemutatóját, amit a legfrissebb hírek szerint moziban már nem is fogunk látni, ugyanis azt csak a Hulu és az Amazon Prime streaming szolgáltatók kínálatában találhatjuk majd meg.

Ben Affleck Ana De Armas Filmje
Forrás: Northfoto

Sokan azzal viccelődnek, hogy nem is lett leforgatva és pontosan olyan sorsa jutott, mint Armas papírfigurája: a kukában végezte.

A film Patricia Highsmith 1957-es azonos című regényén alapszik, amely egy egymástól teljesen elhidegült házaspár kapcsolatát mutatja be. A pár a válás elkerülése miatt megállapodik, hogy a nő szeretőket tarthat, ám a férfi idővel mégis féltékeny lesz, ezért egy gyilkossági történetet kitalálva megpróbálja visszacsábítani feleségét. A fordulat azonban akkor következik be, amikor valóban egymás után halnak meg a nő szeretői.

Ben Affelck és Ana de Armas mellett Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Finn Wittrock, Jacbo Elordi, Dash Mihok és Kristen Connolly is feltűnik a produkcióban. A film rendezéséért pedig Adrian Lyne felelt. A nem mindennapi alkotást egyébként azért is várják sokan, mert ennek forgatásán szeretett egymásba az Oscar-díjas színész és a kubai szépség. Bár kapcsolatuk mindössze egy évig tartott, a stábtagok szerint érdemes lesz megnézni a filmet, többek közt a tűzforró jelenetek miatt.

Forrás: deadline.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!