Barion Pixel Vége a szerelemnek! Hollywood új álompárja szakított – Coloré

Vége a szerelemnek! Hollywood új álompárja szakított

2021. 01. 19.

Sajnos beigazolódni látszik, hogy Ben Affleck és Ana de Armas álomszerűen indult kapcsolata véget ért! A szomorú hírt egy bennfentes erősítette meg.

Képernyőfotó 2021 01 19 13.03.25
Borítókép forrása: Youtube

Tegnap este derült ki, hogy a közel egy éve egy párt alkotó Oscar-díjas színész és a legújabb Bond-lány mindössze 10 hónapnyi randizgatás után szakított egymással. A szakítás oka állítólag az volt, hogy Ana nem szeretne Los Angelesben élni, Affleck azonban a gyerekei miatt semmiképp nem akar másik városba költözni. A hírt egy közeli ismerősük osztotta meg egy amerikai lappal:

„A döntés kölcsönös volt. Teljesen más életszakaszban vannak, ugyanakkor mély szeretet és tisztelet maradt közöttük. Ben továbbra is szeretne dolgozni magán és jó apja maradni a gyerekeinek. Jelenleg több munkája van. De mindketten elégedettek azzal, ahol most tartanak.”

A két sztárt – akik a Deep Water című film forgatásán ismerkedtek meg – Hollywood legújabb álompárjának tartották és hónapokig úgy tűnt, hogy a karanténban töltött közös idő alatt csak még jobban elmélyültek az érzéseik egymás iránt. Ősz elején még azt rebesgették, hogy a leánykérés is megfordult a színész fejében, pár hete viszont már egyáltalán nem lehetett őket együtt látni. A szakításra állítólag decemberben került sor.

Forrás: People