Barion Pixel Ana de Armas újra szerelmes – Ő lenne az új választottja – Coloré

Ana de Armas újra szerelmes – Ő lenne az új választottja

2021. 06. 16.

Ha minden igaz végre rátalált a szerelem Ben Affleck gyönyörű volt barátnőjére, Ana de Armasra.

A színésznő és az Oscar-díjas sztár még tavaly decemberben mondtak búcsút egymásnak, állítólag azért, mert Ben Los Angelesben akart élni a gyerekei miatt, míg Ana sokkal nyugodtabb életre vágyott, ahol kevesebb fotós figyeli minden lépését.

2020 No Time To Die Movie Set
Forrás: northfoto.com

Azóta eltelt több, mint fél év és amíg Affleck 17 év után újra felmelegítette kapcsolatát Jennifer Lopezzel, addig Ana új vizekre evezett, már, ami a magánéletét illeti. A új James Bond film női főszereplője, ugyanis a Tinder alelnökével szűrte össze a levet, aki nem más, mint a jóképű Paul Boukadakis.

Egy közeli ismerős szerint a színésznő és új választottja egy közös barátjukon keresztül ismerte meg egymást, a kapcsolat pedig olyan jól halad, hogy a férfi már be is mutatta Anat a családjának. A dúsgazdag üzletember egyébként mielőtt a Tinder alelnöke lett a Wheel társalapítója és vezérigazgatója volt, amelyet a Tinder vásárolt meg 2017-ben.

Ana és Ben Affleck még 2020-ban szerettek egymásba, a Mély víz című film forgatásain. Bár sokáig úgy tűnt, hogy nagyon jól kiegészítik egymást, amilyen hirtelen lángoltak fel egymás iránt, olyan gyorsan ábrándultak ki.

Forrás: pagesix.com