Barion Pixel Egy tőle nagyon távol álló filmben vállalt főszerepet Jennifer Lopez – Coloré

Egy tőle nagyon távol álló filmben vállalt főszerepet Jennifer Lopez

2021. 06. 16.

Az 51 éves színésznő is beadta a derekát a Netflixnek.

Jennifer Lopez lesz az emberiség utolsó reménye. Legalábbis az Atlas című sci-fi thrillerben. A rendező Brad Peyton, akinek már köszönhetünk egy-két izgalmas és vérengző korábbi sci-fit.

Jlo
Forrás: northfoto.com

Az Atlas egy sivár, nyomasztó hangulatú jövőben bontakozik ki, ahol egy mesterséges intelligencia, azaz AI katona egyetlen megoldásként azt látja a dúló viszályokra és háborúkra, ha kiírtja az emberiséget. Nyilvánvaló, hogy ez a szélsőséges megközelítés a pacifista paradicsom eléréséhez nem annyira szimpatikus a főhős Lopeznek, aki egy másik AI-vel karöltve igyekszik majd megakadályozni a virtuális eredetű végítéletet.

A rendező Peyton nagyon boldog, hogy az énekesnővel dolgozhat, szerinte ugyanis JLo maximalista, szenvedélyes és hiteles bármilyen karaktert is keltsen életre. A film pedig nagyon realisztikus és elgondolkodtató lesz.

Az alkotás a legújabb projekt, amelyet Lopez produkciós irodája, a Nuyorican Productions készít a Netflixszel kötött első megállapodása alapján. A paktum részeként Lopez, Elaine Goldsmith-Thomasszal és Benny Medinával hosszú távra terveznek, így filmek, sorozatok és forgatókönyvek is szerepelnek a közös munkákban. Az első két bejelentett projektnek egyaránt Lopez a főszereplője, ezek a Niki Caro által rendezett „The Mother” és az Isabella Maldonado regényén alapuló „The Cipher”.