Káprázatos ruhában lepte meg Ben Afflecket új filmjének vetítésén JLo

A párnak nagyon jól áll a szerelem, főleg, hogy 17 év után ugyanolyan szenvedéllyel néznek egymásra, mint szerelmük hajnalán.

Közel egy év után is óriási az összhang Ben és Jennifer között, akiknek a kapcsolata 2021 egyik legnagyobb meglepetése volt, és akiket minden túlzás nélkül azóta is tátott szájjal figyelünk, ha megjelennek együtt valahol. Most épp Affleck legújabb filmjének, a The Tender Bar című alkotásnak a premierjén tették mindezt.

"the Last Duel" Red Carpet The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

Jennifer egy csodálatos tüllszerű, halványkék Elie Saab estélyiben tündökölt az Oscar-díjas szerelme oldalán. Táskája pedig egy Tyler Ellis darab volt. A The Tender Bar díszvetítésén ott voltak a film további szereplői is, Tye Sheridan, Daniel Ranieri, Christopher Lloyd és a várandós Lily Rabe, akit jól ismerhetünk az American Horror Story évadaiból. A vetítésre eljött Kiefer Sutherland, Anne Heche, és Gregg Sulkin is, akik kíváncsiak voltak George Clooney legújabb rendezésére, merthogy az ő neve lesz a garancia a különleges szórakozásra.

A történetben a főhős (Tye Sheridan), akit az apja megszületése után elhagyott, kétségbeesetten keresi, hova tartozhatna az életben. A komplexusokkal küzdő fiatal férfi a szomszédos bárba csapódik, ahol nagybátyja (Affleck) és annak cimborái fogadják maguk közé. A filmet december végén mutatják be a mozik, de az Amazon Prime streamingjén is látható lesz az előfizetőknek.

A színésznek egyébként nemcsak ez a filmje lesz érdekes a közeljövőben, ugyanis ha minden igaz januárban lesz látható a Mélyvíz című erotikus thrillere, amelyben volt barátnője, Ana de Armas a másik főszereplő.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása