Barion Pixel Az élet Shakira után: így nyaral Piqué 24 éves szerelmével – végre révbe értek – Coloré

Az élet Shakira után: így nyaral Piqué 24 éves szerelmével – végre révbe értek

2023. 09. 11.

Piqué és szerelme, Clara Chia Marti épp Horvátországban vakációznak és szemmel láthatóan nagyon boldogok együtt.

Gerard Piqué és új barátnője, Clara Chia Marti valóban szerelmesnek tűntek, ahogy a közelmúltban lencsevégre kapták őket horvátországi nyaralásuk során. A 36 éves labdarúgó és 24 éves kedvese egy jachton élvezték a tengert a Lopud-szigetnél, majd többször vízre is szálltak, hogy a most divatos SUP-pon evezzenek együtt.

Piqué
Forrás: David Oller/Getty Images

Piqué állítólag már be is költöztette abba a barcelonai lakásba Clara-t, amelyben Shakirával is együtt éltek, amikor az a kis Milannal volt várandós. A közeli források szerint azonban nem sokáig lesznek a lakásban, egy nagy villába költöznek, közel a tengerparthoz.

Úgy tűnik a viszony tehát nem csak futó kaland, a szerelmesek jó pár hónapja együtt vannak, miután az FC Barcelona játékosa lebukott híres kedvese előtt egy hűtőben felejtett lekvár miatt.

A latin díva és a sportember 11 éves kapcsolata tavaly júniusban futott zátonyra, ami elég nagy port is kavart. Shakira sokáig nagyon csalódott volt, még dalban is megénekelte, mit gondol exéről. Miután a viszonyra fény derült, több olyan videó is kiszivárgott, ami egyértelművé tette, hogy Gerard már jóval korábban együtt volt Clarával.

Piqué
Forrás: David Oller/Getty Images

Shakira azóta Miamiba költözött, miután megkapta két gyermekük, Milán és Sasha teljes felügyeleti jogát, és azóta állítólag romantikus szálak fűzik a Forma-1-es pilótához, Lewis Hamiltonhoz – bár ők ezt nem erősítik meg. Az egy év alatt javult a kolumbiai énekesnő és exférje kapcsolata is, Piqué rendszeresen látogathatja gyermekeit.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Antonio Gutierrez/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/igy-nyaral-pique/