Barion Pixel Újabb fordulat – Shakira és Gerard Piqué nyitott kapcsolatban éltek – Coloré

Újabb fordulat – Shakira és Gerard Piqué nyitott kapcsolatban éltek

2023. 07. 05.

Shakira és Gerard Piqué már hónapok óta nyíltan háborúznak egymással, most újabb fordulat jött az ügyben. Elvileg három évig nyitott kapcsolatban éltek a hűtlenségi vádak előtt.

Nyitott kapcsolat?

Shakira és Gerard Piqué állítólag nyitott kapcsolatban éltek, mielőtt a hűtlenséggel vádolta meg a focistát, ami a szakításhoz és a két gyermekük felügyeleti jogáról szóló megállapodáshoz vezetett.

Az egykori pár tavaly júniusban erősítette meg 11 éves kapcsolatuk végét, nem sokkal azután, hogy a korábbi FC Barcelona és Spanyolország labdarúgóját, a 36 éves Piquét azzal vádolták, hogy megcsalta a 46 éves énekesnőt. Pique, aki azóta új kapcsolatba kezdett Clara Chia Marti modellel, később cáfolta a viszonyról szóló állításokat, és ragaszkodott ahhoz, hogy nem volt hűtlenség a részéről.

Shakira
Gerard Piqué / Kép forrása: NurPhoto / Contributor / NurPhoto / Getty Images

Egy spanyol műsorvezető szerint, aki közelebbről ismeri az egykori párt, kötöttek egy megállapodást három éve, hogy kölcsönösen elfogadható, nyitott kapcsolatban élnek.

Van egy megállapodás, miszerint >>te azt csinálsz, amit akarsz, én pedig azt csinálok, amit akarok<<, de a médiával szemben még mindig egy pár vagyunk

– mondta a forrás az állítólagos megállapodásukról.

Gerard Piqué, a családja és barátai pontosan ezért nagyon meglepődtek azon, amikor Shakira hűtlenséggel vádolta meg a férfit.

Bosszúsan értesült róla a sajtóból

– állítja a műsorvezető. Egy másik újságíró szerint Piqué nem akarja, hogy mindenki azt higgye, megcsalta az énekesnőt. Már csak azért is meglepődött a történteken, mert Shakira kezdeményezte a nyitott kapcsolatot.

Shakira azóta szerelemre talált

Pár hónapja röppentek fel a pletykák, hogy Shakira sem búslakodott sokáig a szakítás után, és Lewis Hamiltonnal kezdet randizgatni. Közben pedig Miamiba költözött a két gyermekével.

Az új pár kapcsolatáról akkor kezdtek el találgatni, amikor a popsztár részt vett az F1-es Spanyol Nagydíjon Barcelonában – ahol Hamilton a második helyen végzett –, és a futam után együtt töltötték az idejüket. Az eseményt követően a pár elment vacsorázni és inni egy baráti társasággal. Egy fotót is megosztottak az eseményről, amin az látható, hogy Hamilton az énekesnő mellett ül és a dereka köré fonja a karját.

Eközben Gerard Piqué és új szerelme, Clara Chia Marti folyamatos támadásoknak néznek elébe Shakira-rajongói által. Az El Periodico spanyol lap pedig arról számolt be, hogy az egykori pár hetek óta külön élt, miután a énekesnő kirúgta a férfit a családi házból.

Forrás: Daily Mail, People

Borítókép forrása: David Ramos / Staff / Getty Images Sport / Getty Images