Barion Pixel Shakira szerint kapcsolata Gerard Pique-vel negatívan befolyásolta a karrierjét – döbbenetes dolgot árult el – Coloré

Shakira szerint kapcsolata Gerard Pique-vel negatívan befolyásolta a karrierjét – döbbenetes dolgot árult el

2023. 09. 24.

A 46 éves latin ikon, Shakira egy friss interjúban visszatekint az egy évvel ezelőtti szakításra és elmondja, mik voltak a focista feleség lét árnyoldalai.

Shakira elárulta, hogy kapcsolata az egykori sztár focistával miként is hátráltatta szerinte karrierjét. Arra is reflektált a Billboard-nak adott új interjúban, hogy milyen üzeneteket intézett Gerardhoz a Bizarrap című kollaborációjában, a Brzp Studio Sessions #53 című számában az év elején. Úgy tűnt, nem aratott sikert a csapatával, de ő ragaszkodott hozzá, hogy továbbmenjen velük.

Rátaláltam az erőmre. Azt hittem, sokkal gyengébb vagyok. Összeroppantam a legkisebb problémák miatt korábban, drámáztam, ha kitörtem a fogam, vagy ilyesmi. De az érettség, az igazán nehéz dolgokat való átélés perspektívát és empátiát ad. Megtanulod, hogyan értékeld a jó pillanatokat, és hogyan ne erősítsd fel a rosszakat.

– mondta arra vonatkozóan, hogy milyen pozitív hozadéka volt a híres “pofonnak”, amit a megcsalással kapott.

Korábban, amikor nem voltak igazán nagy problémáim, igazi drámakirálynő voltam. Emlékszem, egy alkalommal Gerard vett nekem egy gyémántgyűrűt, mert kitört egy fogam a The Voice forgatásán, és annyira sírtam miatta. Vigasztalhatatlan voltam, bár a hormonok miatt is volt, mert gyermeket vártam.

A Hips Don’t Lie előadója elmesélte, erősen hátráltatta karrierjét az, hogy családjával és Piqué-vel Barcelonába költözött. Nem tudott eljönni, meg kellett várnia, hogy a megfelelő szakemberek oda utazzanak, ha együtt akart dolgozni velük. Logisztikailag ez terhes volt mindenkinek. Most, hogy ismét Los Angeles a székhelye, minden adott ahhoz, hogy zeneileg is előre meneteljen.

Korábban csak nagy slágerekben gondolkodott, most már nem érdekli, ha valami kevésbé népszerűt hoz össze, ami neki kedves. Az anyaságot különben sem egyszerű összeegyeztetni a popsztár léttel. Támogató társ nélkül pedig még nehezebb a karrier és anyaság közti zsonglőrködés.

Shakira, Gerard Piqué
Forrás: Northfoto

Kérlek, változtass ezen. Ne is gondolj arra, hogy ilyen dalszövegekkel jelentkezz. Erre azt mondtam: Miért ne? Előadó vagyok, és jogom van az érzelmeimet feldolgozni a zeném által. Ez az én katarzisom és a terápiám, de sok ember terápiája is ez. Tudom, hogy sok nő hangja vagyok, és nem vagyok nagyképű, csak realista.

Végül a korong 4 zenei rekordot megdöntött, és 10 saját rekordot is Shakira korábbi sikereiből.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Europa Press Entertainment / Getty Images