Barion Pixel A 41 éves Christina Aguilera pályája is feldolgozást kap: jön az életrajzi dokumentumfilm – Coloré

A 41 éves Christina Aguilera pályája is feldolgozást kap: jön az életrajzi dokumentumfilm

2022. 11. 13.

Az érces hangú popénekes Christina Aguilera életéből, pályafutásából is filmet forgatnak.

Christina Aguilera gyermekkora óta szerepel, tagja volt a Mickey Mouse klubnak, amelyben Britney Spears-szel együtt fedezték fel, majd tini popsztár lett, végül igazi dívává érett. Manapság nem kell valakinek időskorba érnie ahhoz, hogy életét és karrierjét vászonra vigyék, jellemzően korszakokat mutatnak be a még aktív világsztárok életéből.

Christina Aguilera
Forrás: Northfoto

Gondoljunk csak Britneyre, akinek viharos felügyeleti jogvitájából és apja gondnoksága alóli kiszabadulásából több dokumentarista film is készült. Nemrég pedig Jennifer Lopezről láthattuk a Halftime-ot a Netflixen, majd Selena Gomez jelentkezett a mentális betegsége éveit feldolgozó My Mind&Me című alkotással. Christina életét Ting Poo rendező fogja filmre vinni a Time Studios és a Roc Nation megbízásából.

Christina Aguilera
Forrás: Northfoto

Az énekesnőről szóló film különleges bepillantást enged annak múltjába és jelenébe, az egykori Disney-sztár gyermekéveitől kezdve egészen addig kalauzol minket, amíg nemzetközi ikonként ismerték el a zene világában. Soha nem látott felvételeket és exkluzív, zárt ajtók mögötti pillanatokat ígérnek a készítők, amelyben Aguilera, mint művész, alkotó, anya és esélyegyenlőségi harcos is megjelenik.

Christina egy igazi ikon. Fiatal művészként megszegte a szabályokat, és utat tört a jövőbeli hangoknak is. Büszkék vagyunk arra, hogy vele és a TIME Studios-zal dolgozhatunk, életre keltve egy ilyen projektet.

– mondta Lori York, a Roc Nation szórakoztatóipari vállalat alelnöke.

Christina Aguilera korunk egyik legikonikusabb művésze, akinek zenéje emberek millióit inspirálta szerte a világon. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom a zene mögött álló személy történetét, mert tudom, hogy sokakat inspirál majd.

– tette hozzá a rendező, Ting Poo.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto