Christina Aguilera a 2002-es ikonikus ruhájában lépett a színpadra

2022. 06. 13.

Christina Aguilera neve a 2000-es években egyet jelentett az extravaganciával és a vadsággal.

Christina Aguilera egyik legismertebb száma kétség kívül a Dirrty, amely a 2002-es év egyik legnagyobb slágerévé nőtte ki magát, akárcsak az énekesnő megosztó stílusa és alig takaró ruhái.

Christina Aguilera
Forrás: Northfoto

Valljuk be, nincs ember, aki ne emlékezne az énekesnő idomaira és a túlfűtött videóklipre, amellyel Britney Spearst is sikerült maga mögé utasítania hónapokig. Az ikonikus ruha és a Dirrty szám óta több mint 20 év telt el, Christina Aguilera pedig kétgyerekes édesanya lett, aki annak ellenére, hogy a mai napig aktívan koncertezik, tehetségkutatók zsűritagjaként szerepel a tévében és az új dalok gyártásával sem állt le, még mindig tökéletesen néz ki.

Christina Aguilera
Forrás: Northfoto

Jó ideig voltak súlyproblémái, ám életmódváltásának és a sok edzésnek meg lett az eredménye, úgyhogy az idei LA Pride in The Park eseményére ismét magára öltötte egykori szettjét, amellyel nem kis ovációt váltott ki a közönségből. A 41 éves sztár természetesen kicsit variált a darabon, így a bőrnadrág most piros latex anyagból készült, a bikinifelsőt pedig egy szintén latex anyagú fűzőre cserélte, de még így is mindenki tudta, mely emlékezetes fellépő ruháját lehet újraalkotva látni.

A 2002-es évben hódított a fekete és szőke átmenetes, több fonatos frizurája is, most azonban platinaszőkén és hosszú lófarokban lépett a színpadra, LMBTQ+ közösségét büszkén támogatva fellépésével.

Christina Aguilera utoljára 2018-ban adott ki albumot Liberation címmel, ami ugyan nem lett olyan nagysikerű, mint az előzőek, de így is sok rajongója volt elégedett az eredménnyel. Jelenlegi férjétől, Matthew Rutlertől egy kislánya született, Summer Rain, míg előző házasságából egy kisfia van, Max Liron, aki Jordan Bratmantől van.

Ez is érdekelhet:

Britney Spears

Britney Spears és Sam Asghari 5 éve alkotnak egy párt. Tavaly pedig végre a várva várt leánykérés is megtörtént miután az énekesnő 13 év után megszabadult apja gyámságától. Pár hónapja ugyan az énekesnő már férjének nevezte a 28 éves modell kedvesét, de úgy néz ki előző héten végre tényleg hivatalos az egybekelés. Az esküvőn a sztárvilág krémje is jelen volt, így nem is volt kérdés, hogy mesés menyasszonyi ruhában mondja ki az igent. Ha szeretnél többet tudni az énekesnő ruhájáról, akkor olvasd el a cikkünket!