Barion Pixel Britney Spears 3. gyermekét várja – Instagramon jelentette be a hírt – Coloré

Britney Spears 3. gyermekét várja – Instagramon jelentette be a hírt

2022. 04. 11.

Tegnap este jelentette be Britney Spears, hogy harmadik gyermekét várja férjétől, Sam Asgharitól.

Britney Spears a világ leghíresebb énekesnőinek egyike, akinek élete hosszú éveken át volt maga a pokol. Apja, Jamie 13 éven át volt a gyámja, rendelkezett a teste, a döntései és a mindennapjai felett. Végül a gyámságnak tavaly ősszel lett vége és Britney visszakapta szabadságát.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Férjével a Slumber party című számának klipforgatásán ismerkedtek meg, aki igazi támasza lett Britney Spears-nek. Azóta eltelt négy év, a pár pedig néhány hónapja örök hűséget fogadott egymásnak egy pici szertartás keretein belül, amelynek hírét sem verték nagy dobra, hiszen a sztár mindössze annyival jelezte a változást, hogy egy posztja alatt férjének hívta a színészt.

Tegnap este viszont élete talán legnagyobb örömét osztotta meg a világgal, amelyben leírta, hogy 40 évesen harmadik kisbabáját hordja a szíve alatt.

A posztban egyébként elmondja, hogy előző két terhessége alatt perinatális depresszióban szenvedett, ami miatt nem úgy élte meg a babavárás hónapjait, ahogyan szerette volna. Most viszont minden erejével azon lesz, hogy a legnagyobb nyugalomban várja a kicsit.

Britney Spears-nek már van két nagyfia, a 16 esztendős Sean Preston Federline és a 15 éves Jayden James Federline, akik volt férjétől, Kevintől születtek.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A hírt Sam Asghari is megerősítette, aki a következőt írta Instagram oldalára:

„A házasság és a gyerekek természetes részei egy szeretettel és tisztelettel teli erős kapcsolatnak. Az apaság olyan dolog, amit mindig is nagyon vártam, és nem veszem félvállról. Ez lesz a legfontosabb munkám, amit valaha végezni fogok.”

Forrás: people.com