Barion Pixel Britney Spears keményen reagált Jamie Lynn memoár interjújára – Coloré

Britney Spears keményen reagált Jamie Lynn memoár interjújára

2022. 01. 14.

Az énekesnő felháborodva ecsetelte a Twitteren, miért akadt ki testvérére.

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears meglovagolni látszik a nővérét övező hullámot. Az elmúlt időszakban jó pár dokumentumfilm kijött a streaming szolgáltatókon, melyek a pophercegnő múltját és gyámság alá helyezését boncolgatják.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Britney végül kiszabadult apja fogságából, de úgy tűnik, a családi kálváriáknak ezzel nincs vége. Jamie Lynn ugyanis egy memoárt ad ki, melyet elég becstelen módon próbál reklámozni. A szebb időket is megélt popsztár ezért most a Twitteren vágott vissza:

„A múlt éjjel elég szörnyen voltam, közel 40 fokos lázzal szenvedtem, de lehet magasabb is volt, egy idő után nem mértem. Kértem a biztonsági szolgálatot, hogy szerezzen valami láz- és fájdalomcsillapítót, mert nem bírom. Ráadásul én nagyon ritkán vagyok beteg! Közben a telefonomon látom, hogy a tesóm a könyvét promotálta a Good Morning America műsorban. Azt ecsetelte, hogyan változott meg a viselkedésem és igényeltem felügyeletet 15 évvel ezelőtt…Ott sem volt! Mellettem sem állt, nem segített, most pedig véleményt formál.”

Jamie Lynn 2008-ban szülte lányát, Maddie-t, ugyanabban az évben, amikor Britney gyámság alá került. A könnyeit törölgetve Jamie Lynn azt mondta az interjúban: „Nem tudom, miért vagyunk most ebben a helyzetben”.

Csütörtöki nyilatkozatában a sztár a következőkkel folytatta: „A családom 100 milliárd százalékban tönkretette az álmaimat, és megpróbált úgy beállítani, mint egy őrültet.”

Britney azzal zárta mondandóját, hogy őszintén elege van a családjából, illetve utalt arra is, hogy rosszul van a közösségi oldalaktól, és annak negatív hatásaitól, ezért egy időre igyekszik mellőzni ezeket.

Forrás: people.com