Britney kitálalt: így zajlott valójában az elhíresült Diane Sawyer interjú

A felszabadult pophercegnő végre ki tud állni magáért, és ezúttal egy korábbi, csúfos esetet teregetett ki, amikor apja belekényszerítette az említett interjúba.

Diane Sawyer híres arról, hogy bárkit ízekre szed és kellemetlen kérdéseket tesz fel, hogy minél nagyobb nézettsége legyen a beszélgetéseinek. Sok évvel ezelőtt Britneyvel is forgatott, méghozzá a lány házában, aki sosem akart részt venni a riporternő anyagában. Apja, Jamie Spears viszont nagy lehetőséget látott benne. Odarendelte Sawyert, aki többek között Timberlake-kel való szakításáról kérdezgette.

Britney Spears Interju
Forrás: Northfoto

Britney most az Instagramon adott hangot a felháborodásának, mert eddig nem tehette meg. Bár azóta letörölte a bejegyzést, jó pár online felület rögzítette szavait, amelyben azt írja, kicsit sem érzi etikusnak, amit Sawyer tett vele annak idején. Nemcsak kellemetlen, hanem traumatikus és megszégyenítő helyzetbe hozta, méghozzá olyan kérdésekkel, amelyekre nem volt joga választ várni.

A 20 évvel ezelőtti esetnél Britney komoly depresszióban szenvedett, egy éve már senkit nem engedett be a házába, de ez már akkor sem érdekelte zsarnok apját. Míg Diane élete egyik legnagyobb dobásának tartotta a lehetőséget, addig az énekesnő a kamerák előtt roppant össze.

A 2003-as interjú után egy évvel szeretett bele Kevin Federline nevű táncosába, akitől két fia született. Házasságuk második évében viszont annyira megromlott a kettőjük közti viszony, hogy Britney gyógyszerfüggő lett, gyermekeit elvették tőle és 13 évig élt apja gyámsága alatt.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Borítsuk tavaszba otthonunkat virághagymákkal!