Britney Spears menyasszonyi ruhája maga volt a csoda

Ki gondolta volna még pár éve, hogy Britney Spears egyszer szabad emberként újra férjhez mehet? Nos, ez csütörtökön megtörtént, méghozzá a sztárvilág krémje előtt.

Britney Spears és Sam Asghari 5 éve alkotnak párt. Tavaly pedig végre a várva várt leánykérés is megtörtént miután az énekesnő 13 év után megszabadult apja gyámságától. Pár hónapja ugyan az énekesnő már férjének nevezte a 28 éves modell kedvesét, de úgy néz ki tegnap lett hivatalos az egybekelés.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A csodaszép ceremónia az énekesnő Los Angelesben található Thousand Oaks-i otthonában volt megtartva, ahova hintóval érkezett a vendégsereg elé. A meghívottak között olyan hírességek szerepeltek, mint Paris Hilton, Drew Barrymore, Selena Gomez, Madonna és Donatella Versace, aki a pop hercegnőjének mesés ruháját is tervezte.

A lenyűgöző darab egyszerű és lágy szabású volt, amely nagyszerűen kiemelte Britney dekoltázsát és alakját. A gyönyörű menyasszonyi ruhát hosszú fátyollal és a védjegyének számító choker nyaklánccal egészítette ki.

A lagzin Britney Spears családja egyáltalán nem vett részt, ami érthető, hiszen a szülei és a húga is bizonyítottan csak hasznot akartak húzni az életéből és a vele történt tragédiákból. Két fia, Sean Preston és Jaden James azonban még nem tudni, miért nem vettek részt az esküvőn, hiszen remekül kijönnek édesanyjuk férjével.

A boldogító igen után Britney, férje és a vendégek hajnalig táncoltak. Selena és Paris Hilton is énekeltek egy-egy számot az újdonsült házasoknak. De, ha ez nem lett volna elég Britney Spears és Madonna 2003-as ikonikus csókja is újra elcsattant.

Ez is érdekelhet:

Britney Spears elvetélt

Britney Spears és Sam Asghari álomszerűen induló közös életét mindenki egy emberként ünnepelte, ugyanis annyi szenvedés és küzdelem után igenis kijárt nekik a boldog pillanatokból. Pár hete azonban egy fájdalmas hírt kellett megosztani az énekesnőnek, ami az összes rajongóját nagyon elszomorította. A 40 éves Britney Spears elvetélt. Ha tudni akarod, hogyan jelentette be, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!