A 40 éves Britney Spears szomorú hírt jelentett be: elvesztette gyermekét

2022 Britney Spears számára nagyszerűen indult, hiszen 13 évnyi gyámság és hosszú pereskedés után végre megszabadult zsarnok apja irányítása alól.

Britney Spears szabadságát megünnepelve a legnagyobb titokban hozzáment szerelméhez, Sam Asgharihoz, nem sokra rá pedig bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A szinte álomszerűen induló közös életüket mindenki egy emberként ünnepelte, ugyanis annyi szenvedés és a saját életéért folytatott küzdelem után igenis kijártak neki a boldog pillanatok.

Most azonban egy fájdalmas hírt kellett megosztani tegnap este, ami az összes rajongóját nagyon elszomorította. A 40 éves Britney Spears elvetélt, amit a következőképp jelentett be:

“Ez egy lesújtó időszak akármelyik szülő számára. Lehet, hogy várnunk kellett volna a bejelentéssel, de nagyon izgatottak voltunk, hogy megosszuk veletek a jó híreinket. Továbbra is próbálkozni fogunk, hogy bővülhessen a gyönyörű családunk.”

Tehát bármilyen nehéz is most ez az időszak az életükben, egy percig sem akarnak lemondani arról, hogy közös babával pecsételjék meg a szerelmüket és a házasságukat.

Britney Spears és Sam Asghari az énekesnő ‘Slumber Party’ című számának videóklip forgatásán ismerkedtek meg 2016-ban, ahol állításuk szerint az első percben tudták, hogy lesz köztük valami.

Ennek már hat éve, Sam pedig – annak ellenére, hogy mindenki azt mondta, hogy csak az énekesnő pénzére fáj a foga – mindenben támogatta Britney-t. Miután 13 év után véget vetett a bíróság a popsztár gondnokságának, egy percig sem haboztak és az egyik egzotikus nyaralásuk alatt össze is házasodtak.

Az énekesnő egyébként 2007-ben omlott teljesen össze, majd került a pszichiátriára. Az őt ért folyamatos médiabántalmazás és a paparazzik állandó zaklatása annyira tönkretette mentálisan, hogy előző házasságából született gyermekeit is elvették tőle.

Marc Anthony

Marc Anthony szerint előző kapcsolatait elsősorban a féltékenység tette tönkre, mivel munkája miatt sokszor van a nők gyűrűjében. Ezt azonban Nadia úgy néz ki nagyon jól veszi a kezdetek óta. Ennek pedig meg is lett az eredménye… Ha kíváncsi vagy, mit csinált a zenész, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni