Barion Pixel Marc Anthony 4. alkalommal is házasságra adja a fejét – Coloré

Marc Anthony 4. alkalommal is házasságra adja a fejét

2022. 05. 13.

Jennifer Lopez után volt férje, Marc Anthony is eljegyezte szerelmét.

Marc Anthony – akárcsak volt felesége, Jlo – örök romantikus, aki újra és újra megpróbálkozik a házasság intézményével.

Marc Anthony Opens The Obama For America Campaign
Forrás: Northfoto

Az énekes már jó ideje alkot egy párt a Miss Universe egykori versenyzőjével, Nadia Ferreira-val, akivel annak ellenére, hogy 30 évnyi korkülönbség van köztük, nagyon jól működik a kapcsolatuk. A zseniális zenész több interjúban is kiemelte, hogy fiatal kedvese jóval érettebb a koránál, de ami a legfontosabb, hogy odaadó és türelmes társ.

Marc Anthony szerint előző kapcsolatait elsősorban a féltékenység tette tönkre, mivel munkája miatt sokszor van a nők gyűrűjében. Ezt azonban Nadia úgy néz ki nagyon jól veszi a kezdetek óta.

Nadia ezen a héten mutatta meg eljegyzési gyűrűjét a közösségi oldalán, amelyen jól látszik, hogy boldogabb már nem is lehetne. A nagy lépést természetesen egy bulival is megünnepelték közeli barátaikkal, akik szerint Marc végre tényleg révbe ért.

Marc Anthony-nak ez lesz a negyedik házassága, hiszen korábban feleségül vette Dayanara Torres szépségkirálynőt, aki 2000 és 2004 között volt a házastársa, majd Jennifer Lopezt, akit szinte egyből az első válása után vett el 2004-ben, de végül 10 évvel később a válás mellett döntöttek, illetve harmadik felesége, Shannon De Lima modell, akitől 4 év után vált el 3 év házasság után. Az énekesnek egyébként előző kapcsolataiból összes hat gyermeke van, köztük a 14 éves ikerpár, Max és Emme, akik Jennifer Lopeztől születtek.

Jennifer Lopez

Bár annak idején a túlzott médiafigyelemre hivatkozva fújták le az esküvőt, most mégis meglepő dolgot tett az énekesnő. Jennifer Lopez saját Instagram oldalán kérte a követőit, hogy csatlakozzanak a On the J. Lo nevű oldalhoz, ahol nagy bejelentést fog tenni. Ami így is lett. Ha érdekes, hogy mégis, mit mondott el a világnak, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com