Barion Pixel ‘Halftime’ címmel érkezik Jennifer Lopez életrajzi filmje – Már a pontos premierdátumot is tudni – Coloré

‘Halftime’ címmel érkezik Jennifer Lopez életrajzi filmje – Már a pontos premierdátumot is tudni

2022. 04. 14.

Eljegyzése után újabb nagy hír érkezett Jennifer Lopez háza tájáról, ugyanis hamarosan debütál az életéről és munkássáról szóló első életrajzi dokumentumfilmje.

Jennifer Lopez karrierjének alakulása sok mindenkit érdekel, hiszen annak idején a semmiből, egy szegény bronxi lányként indult el szerencsét próbálni a showbusiness világába.

26th Annual Screen Actors Guild Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: Northfoto

Először háttértáncosként kezdte, majd kisebb szerepeket kapott és lassan, de biztosan kiépítette mára híressé vált birodalmát.

Az életrajzi alkotás a Tribeca Filmfesztiválon fog debütálni az est nyitó filmjeként. A Halftime címet viselő Netflix által készített dokumentumfilmmel a világsztár karrierjének második felét fogják bemutatni, amelyben a mélypontokról, az anyává válásáról és a mindennapjairól is szó esik.

De a legendás Super Bowl félidei műsorában látott előadása is kulcsfontosságú lesz, ezért is kapta ezt a címet a készítőktől.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

A fesztivál társalapítója, Robert De Niro hozzátette: „Az erőteljes történetmesélés – legyen szó zenéről, filmről vagy játékokról – arra ösztönöz bennünket, hogy küzdjünk az emberiséget összekötő egyetemes értékekért. A ’Halftime’ Jennifer Lopez közreműködésével emlékeztet minket erre. A Tribeca Fesztivál arra törekszik, hogy a világ minden tájáról összehozza a közönséget, hogy tiszteletben tartsa a kreatív kifejezés fontosságát.”

A fesztivál június 8-tól egészen június 19-ig tart New York városában, Jennifer Lopez dokumentumfilmje pedig az első napon lesz bemutatva.

Forrás: hollywoodreporter.com
0 /eletmod/sztarok/jennifer-lopez-eletrajzi-filmje/