Barion Pixel Jlo elárulta, hogyan kérte meg újra 18 évvel később Ben Affleck a kezét – Coloré

Jlo elárulta, hogyan kérte meg újra 18 évvel később Ben Affleck a kezét

2022. 04. 13.

Jlo és Ben Affleck kapcsolata szinte már a történelem része, ezért is okozott akkora örömöt a világ számára, hogy előző hétvégén hivatalosan is eljegyezték egymást másodszor is.

Jennifer szerint – akinek jegygyűrűje egy igazi álom – ők ketten nagyon szerencsések, hogy második esélyt kaphattak az igaz szerelemre.

"the Last Duel" Red Carpet The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

A 8.5 karátos ritka zöld gyémánt 3 és 7 millió font között lehet, de a pontos árát még nem tudni. Most azonban nem a gyűrű, hanem a leánykérés került középpontba, ugyanis Jlo végre elárulta, hogyan is történt meg élete talán legromantikusabb pillanata.

Akárcsak az eljegyzés hírét, a bensőséges részletet is az On the Jlo oldalon lehetett először hallani, amely a következőképp hangzott:

„Elképzelted valaha, hogy a legnagyobb álmod valóra válhat? Szombat este, míg a kedvenc helyemen voltam a Földön (a habfürdőben), a gyönyörű szerelmem féltérdre ereszkedett és megkért. Teljesen el voltam varázsolva, a szemébe néztem mosolyogva és sírva fakadtam, mert azon járt az eszem, hogy 20 év után ez újra megtörtént. Szóhoz sem jutottam, mire ő megkérdezte, hogy: „Ez egy igen?” Természetesen IGEN-t mondtam, ez egy IGEN.”

Jlo és Ben
Forrás: Northfoto

„…Olyan hihetetlenül boldognak és egésznek éreztem magam. Ez volt a legromantikusabb dolog, amit valaha is el tudtam képzelni… csak egy csendes szombat este otthon, amikor két ember megígéri, hogy mindig ott lesznek egymásnak…”

„Két nagyon szerencsés ember vagyunk, akik kaptak egy második esélyt az igaz szerelemre” – zárta Jlo, aki szerint ennél szerencsésebb életszakaszban nem is találkozhattak volna újra. Úgy gondolja, hogy most, hogy gyerekeik vannak és idősebbek, sokkal jobban értékelik azt, ami igazán fontos, akárcsak egymást.

Forrás: people.com