Barion Pixel Megtörtént! 18 év után Jennifer Lopez és Ben Affleck újra eljegyezték egymást – Coloré

Megtörtént! 18 év után Jennifer Lopez és Ben Affleck újra eljegyezték egymást

2022. 04. 09.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata minden idők egyik legszebb románca Hollywoodban, hiszen 18 év után, tavaly tavasszal ismét egymásba szerettek.

Jennifer Lopez 2020 decemberében adta ki előző párja, Alex Rodriguez útját, majd pár hónap múlva, ki tudja, hogyan, de közel 20 év után újra Ben Affleck karjaiban kötött ki, akivel azóta is elválaszthatatlanok.

"the Last Duel" Red Carpet The 78th Venice International Film
Forrás: Northfoto

A pár a Velencei Filmfesztiválon jelent meg először hivatalosan, ami szó szerint az év szenzációjának számított, hiszen Jen és Ben szerelme ez idő alatt is folyamatosan téma volt. Az eltelt néhány hónapban mindketten összebarátkoztak egymás gyerekeivel és már a közös házvásárláson is túl vannak. Ezért is gondolta mindenki, hogy innen már csak egy lépés az eljegyzés, ami tegnap be is igazolódott.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Bár annak idején a túlzott médiafigyelemre hivatkozva fújták le az esküvőt, most mégis meglepő dolgot tett az énekesnő. Jennifer Lopez saját Instagram oldalán kérte a követőit, hogy csatlakozzanak a On the J. Lo nevű oldalhoz, ahol nagy bejelentést fog tenni.

Nos, így is lett! Jennifer egy lenyűgöző smaragd csiszolású halványzöld gyémánt eljegyzési gyűrűvel látható a felvételen, amint könnyekig van hatódva.

Gratulálunk a párnak!

Forrás: pagesix.com