Barion Pixel 1 év után új szintre emelkedett Jlo és Ben Affleck kapcsolata – Coloré

1 év után új szintre emelkedett Jlo és Ben Affleck kapcsolata

2022. 03. 20.

Sokan nem hittek bennük, de már egy éve, hogy Jlo és Ben Affleck 17 év után újra visszatalált egymáshoz.

Jlo és Ben Affleck talán Hollywood egyik legszebb és legirigyeltebb sztárpárja, hiszen bebizonyították, hogy egy szakítás és közel 20 évnyi szünet sem tud útjába állni az igaz szerelemnek.

Jlo
Forrás: Northfoto

Tavaly március elején röppentek fel először olyan hírek, hogy a két sztár ismét beszél egymással, miután az énekesnő kiadta előző párja, Alex Rodriguez útját. Március végén pedig már nyíltan mutatkoztak együtt, mint két szerelmes. Azóta eltelt egy év, több vörös szőnyeges eseményen kápráztatták el a rajongókat és egymás gyerekeivel is nagyon jó kapcsolatot építettek ki.

Talán ezért is érezték elérkezettnek az időt, hogy szintet lépjenek a kapcsolatukban és ne csak felváltva legyenek egymás otthonaiban, hanem végre összeköltözzenek. Már több hónapja tudni, hogy ingatlanokat néztek, most pedig kiderült, melyikre esett a választásuk.

A sztárpár egy 50 millió dollárt érő, 20 ezer négyzetméteres, Bel Air negyedében található házat vásárolt meg közösen, ahol biztos, hogy kényelmesen el fog férni a mozaikcsaládjuk.

A nem mindennapi álomház 17 fürdőszobával, tíz hálószobával, saját edzőteremmel, több konyhával, egy óriási medencével és egy golfpályával is rendelkezik. Természetesen a kastély teljesen elszigetelt és fákkal körülvett, hogy egy fotós se zavarhassa meg a pár és gyerekeik nyugalmát.

Jlo és Ben
Forrás: Northfoto

Jlo és Ben 2002-ben ismerkedtek meg a Gigli című film forgatásán, ahol a munkakapcsolatból szerelem lett. 2003-ban eljegyezték egymást, ám 2004-ben az esküvő előtt egy nappal szakítottak.

Forrás: dailymail.com