Barion Pixel Jennifer Lopez vörös szőnyeges ruhája mindenkit levett a lábáról – Coloré

Jennifer Lopez vörös szőnyeges ruhája mindenkit levett a lábáról

2022. 02. 10.

Nem telhet el úgy hét, hogy ne hallanánk valamit Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról…

Most azonban kivételesen nem a szerelmük, hanem Jennifer Lopez legújabb filmje és a premierre választott zseniális ruhája vonta magára a sajtó és persze a rajongók figyelmét.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Az 52 éves kétgyerekes sztár egy nem mindennapi Dolce & Gabbana darabban vonult végig a Marry me, azaz a Vegyél el! Los Angelesben tartott premier vörös szőnyegén.

A visszafogott, mégis különleges ruhát kifejezetten erre az alkalomra tervezték az énekes-színésznő számára, ugyanis párhuzamot akartak vonni a bemutató és a romkom története között, ami egy esküvőről és persze az igaz szerelemről szól. Nem is volt kérdés, hogy Jen ruhája kicsit hajazzon egy esküvői darabra, tehát a fehér szín és a csipke berakás magától értetődő volt.

Lopez egyetlen egyedi kérése az volt, hogy a hosszú fazon helyett most rövidebb ruhát viseljen a premieren, hogy ne legyen 100%-ig esküvői hangulata. Ez azonban megdőlni látszott, amikor párja, Ben Affleck a fotósokat figyelmen kívül hagyva halmozta el csókokkal a világhírű sztárt, ezzel is azt sugallva, hogy nincs kizárva egy második leánykérés…

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

A filmben egyébként hasonlóan csodás darabokban tűnik majd fel az énekesnő, akinek talán filmbeli esküvői ruhája lesz minden idők egyik legikonikusabb darabja.

Forrás: instyle.com