Barion Pixel Jennifer Lopez karácsonyi szettje az egész internetet elvarázsolta – Coloré

Jennifer Lopez karácsonyi szettje az egész internetet elvarázsolta

2021. 12. 26.

A legendás szépségű Jennifer Lopez imádja a karácsonyt, aki idén is óriási vacsorát rendezett az otthonába, ahova legközelebbi barátait is meghívta.

A meghívottak között volt a zseniális sztárfodrász, Chris Appleton is, aki már hosszú évek óta ápolja és formázza a sztár tökéletes tincseit.

26th Annual Screen Actors Guild Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: Northfoto

Pontosabban ő az az ember, akinek Jlo nagyon sokat köszönhet, ha a hajáról van szó, hiszen mindig kifogástalan az árnyalata és a fazonja is. Most azonban nem a színésznő haja vagy éppen a Ben Affleckkel való kapcsolata került a középpontba, hanem lenyűgözően szép karácsonyi szettje, amelyről fodrászbarátja is megosztott két varázslatos képet, de ha ez nem lenne elég még az énekesnő saját keze által készített pulykájáról is mutatott egy ínycsiklandó fotót.

Jen egy csodaszép hófehér, estélyit viselt, amelynek alja fehér tollakból készült. A hatás pedig igencsak télies lett, ugyanis ha bárki ránézett, egy ezüstösen csillámló hógömb jutott az eszébe. A gyönyörű darab egy Ralph & Russo Couture volt, ami a sztár egyik kedvenc prémium márkája. Nem is csodáljuk, mivel eddig bármelyik szettjét választotta a brandnak, mindig kifogástalanul festett.

Természetesen a vacsorán több sztárbarátját is vendégül látta, akiknek a listája nem ismert, de az biztos, hogy régi-új szerelme, Ben Affleck, valamint két gyermeke, Max és Emme is vele voltak.

Forrás: vogue.com