Barion Pixel Jlo pinkre váltott! Megmutatta, hogy 50-en túl is tökéletes ez az árnyalat – Coloré

Jlo pinkre váltott! Megmutatta, hogy 50-en túl is tökéletes ez az árnyalat

2021. 10. 06.

Kicsit sem meglepő, hogy Jennifer Lopez újfent megváltoztatta a külsejét, ami nemcsak a stílusára, hanem a hajára is igaz.

A hibátlan külsejű sztár nyáron ünnepelte 52. születésnapját régi-új szerelmével, Ben Affleckkel.

78th Venice Film Festival
Forrás: Northfoto

Bár alapvetően a karamell árnyalatokat szereti előnyben részesíteni, ha a frizurájáról van szó, olykor-olykor ő is enged a csábításnak és beújít egy kicsit. Most a pink szín lett a nagy kedvence, de még mielőtt bárki megijedne, természetesen egy pasztell árnyalatát kipróbálva lett az. Bár maga a szín extravagáns és merész, az összhatás mégis ízléses és szexi lett. Jlo, ugyanis vállhosszig érő hajjal tette magáévá a csodás árnyalatot, persze egy fotózás kedvéért.

A haját egyébként a világ egyik legismertebb sztárfodrásza, Chris Appleton készítette, aki saját maga is nagy kihívásnak élte meg az énekesnő rózsaszínné varázsolását. Szerencsére a végeredmény olyan jó lett, hogy többen 2022 egyik top színének kiáltották ki. Hogy valóban így lesz-e még nem tudni, mindenesetre Jlo, Victoria Beckhamhez hasonlóan, a mai napig nagy divatdiktátor.

Az énekes-színésznő jelenleg saját kozmetikai márkájának népszerűsítésével tölti az idejét, de hajápolásáról is megszokott osztani néhány titkot. Többek között az argánolajnak és a mézes hajpakolásnak köszönheti, hogy dús, erős és fényes a haja 50-en túl is.

Forrás: instyle.com