Barion Pixel Selena Gomez teljesen összeomlott mentális betegségének diagnózisa után – Coloré

Selena Gomez teljesen összeomlott mentális betegségének diagnózisa után

2022. 10. 28.

Selena Gomez az Apple TV+ My Mind&Me című dokumentumfilmjének előzetesében utal arra a traumára, amit a bipoláris zavara diagnózisakor érzett.

Selena Gomez merész őszinteséggel beszél számos egészségügyi problémájáról az Apple TV+ streaming platform új dokumentumfilmjében. Ennek előzeteséből már ízelítőt kaphatunk abból, hogy mit is érzett A a színész-énekesnő, amikor kiderült, hogy nem a lupus az egyetlen komoly betegség, amivel szembe kell néznie.

A 30 éves sztár másoknak szeretne segíteni azzal, hogy kendőzetlenül meséli el történetét arról az időszakról, amikor kiderült, hogy bipoláris személyiségzavara van, és amely miatt pályafutása alatt többször is gyógykezelésre kellett mennie.

A november 4-én debütáló életrajzi film hat évet ölel fel Selena életéből és bepillantást enged abba, milyen volt megküzdenie a depresszióval, szorongással. Az énekesnő sokszor gondolta azt egy-egy ilyen nehéz periódus után, mi van, ha a következőt nem éli túl? Mi lesz, ha olyan mélyre jut, ahonnan már nincs visszaút?

Először 2020-ban, Miley Cyrusnak mesélt mentális betegségéről és küzdelmeiről, ebben a filmben mi is sokkal mélyebben megismerhetjük majd küzdelmes éveit.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto

Selena legelőször 2016-ban kérte szakember segítségét, majd 2018-ban és 2019-ben is rehabilitációra kellett mennie depressziója miatt. A bipoláris zavart végül 2020-ban állapították meg nála. Ahogy meséli, élete legnehezebb és egyben legjobb döntése volt, hogy mert segítséget kérni, mert csak az elhivatott szakembereknek köszönheti, hogy most jól van.

„Bár ez nem jelenti azt, hogy minden elmúlt, de azt mondhatom, hogy egy évnyi intenzív munka után boldogabb, egészségesebb vagyok, és jobban irányítom az érzelmeimet és a gondolataimat, mint valaha. Ennek pedig nagyon örülök.”

Selena Gomez egyébként minden rossz élménye ellenére nagyon is sikeres éveket tudhat a háta mögött, hiszen mindegyik lemeze rekordeladásokat produkált, illetve a tavaly bemutatott Gyilkos a házban című sorozata is óriási siker a nézők körében.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto
Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto