Barion Pixel Selena Gomez egy 2010-es körömlakk trendet hozott újra divatba – Coloré

Selena Gomez egy 2010-es körömlakk trendet hozott újra divatba

2022. 09. 02.

Selena Gomez manikűröse,Tom Bachik osztott meg egy TikTok videót, amin a különleges, múltban domináns szín volt látható.

Selena Gomez nagyon is jól tudja, hogy ha van egy körömlakk szín, amely továbbra is a legfelső szintű helyet foglalja el, és örökké divatos, akkor annak a kéknek kell lennie.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto

Évszaktól függetlenül a kék mindig dominál a végtelen lehetőségeivel. Amint beköszönt a nyár, a vibráló és elektromos kékes árnyalatok veszik át a hatalmat, tavasszal a finom nefelejcs kék harmonizál, míg ősszel egy lépéssel közelebb kerülünk a szürkés tónusokhoz, sziklás-kék színekhez.Télen pedig egyértelmű, hogy miért annyira meghatározó a fagy, a hó időszakában.

Selena Gomez mostanság inkább filmezik, mint zenél, elsősorban a Gyilkos a házban című sorozatban brillírozik, Steve Martin és Martin Short oldalán. A szériában nem annyira dögös a figurája, inkább a kicsit fura, okos és elvont lányt testesíti meg. Ezért is robbant be az a videó, amit Tom Bachik manikűr mester tett közzé Selenáról. A TikTok felvételen egyszerűen lenyűgözően fest Selena Gomez, és körmeit a Mia Secret márka lakkja emeli ki, méghozzá kékes árnyalatban. A szín neve egész egyszerűen Türkiz, és ez a színkód bizony a 2010-es évek nagy trendje volt. A drágakövet megidéző árnyalat pont olyan divatos, egyedi és friss, mint hajdanán, így nem csoda, ha ismét divatba jön.

A videóban szereplő kék körmökkel, cicás sminkkel és hullámos bobbal bizony remekül illett volna Selena Gomez a 2022-es VMA hangulatához, ennek ellenére ott sajnos nem jelent meg az énekesnő.

Ez is érdekelhet:

10+1 dolog, ami öregít – Ha nem figyelünk oda, akár 10-15 évvel is idősebbnek tűnhetünk!

Az öregedés természetes folyamat, s az idő előrehaladtával kénytelenek vagyunk beletörődni, hogy az alkatunk már korántsem olyan tökéletes, mint fiatalabb korunkban, a bőrünk sem lesz simább, a hajunk sem fényesebb. Az idő ellenünk dolgozik, ráadásul mi magunk is ronthatunk a helyzeten – természetesen akaratunkon kívül: ha nem figyelünk oda az eleganciára, akár 10-15 évvel is idősebbnek tűnhetünk. És valljuk be, ez egyik életkorban sem szerencsés. Nézzük, mi az a tíz dolog, ami mindenkit öregít!