Barion Pixel Chris Evans titokban feleségül vette gyönyörű barátnőjét – Coloré

Chris Evans titokban feleségül vette gyönyörű barátnőjét

2023. 09. 11.

Chris Evans elvette fiatal barátnőjét, Alba Baptistát. A hírek szerint egy meghitt esküvőn kötötték össze az életüket.

Chris Evans elkelt

Chris Evans és Alba Baptista a hétvégén házasodtak össze egy Boston környéki otthoni ceremónián, szeptember 9-én, szombaton.

Egy bennfentes azt mondta a Page Sixnek, hogy a lakodalom „szigorúan el volt zárva”, a vendégekkel titoktartási nyilatkozatot írattak alá, a telefonokat pedig elvették. A 42 éves Chris Evans és a 26 éves Alba Baptista meghívták legközelebbi családtagjaikat és barátaikat, hogy vegyenek részt a szertartáson. A vendéglistán szerepelt több színész Marveltől, köztük Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner.

Chris Evans és a portugál színésznő kapcsolatáról 2022 novemberében elkezdtek beszélni, akkor egy forrás azt mondta, hogy több mint egy éve randiznak.

Szerelmesek, és Chris még sosem volt ilyen boldog. A családja és a barátai mind imádják Albát

– mondta akkor a bennfentes a People magazinnak.

Ki Alba Baptista?

Baptista egy lenyűgöző színésznő, és igazán okos nő. Az édesanyja fordítóként dolgozik, öt nyelven beszél: portugálul, angolul, németül, franciául és spanyolul.

Baptista a legtöbbek a Mrs. Harris Párizsba megy című filmből lehet is ismerős illetve a Warrior Nun című sorozatból. Több díjat is nyert munkájáért, többek között a Berlini Filmfesztiválon az Európai Shooting Star-díját, valamint a Festival Ibérico de Ciné legjobb színésznőnek járó díját a Miami című rövidfilmben nyújtott alakításáért. Az IMDb 2020-as év 10 legjobb feltörekvő sztárja közé is beválasztotta.

Chris Evans és alba Baptista
Alba Baptista / Kép forrása: Marc Piasecki / Contributor / WireImage / Getty Images

Chris Evans és Baptista nem igazán szoktak sok információt megosztani a kapcsolatukról, viszont a férfi tavaly novemberben nyíltan beszélt arról, hogy házasodni szeretne.

Ez az, amit mindenképpen szeretnék – feleség, gyerekek, családalapítás. Amikor a legtöbb legjobb művészről olvasol, legyen szó színészekről, festőkről, írókról, a legtöbbjük [bevallja], hogy nem a munkájukra voltak [a legbüszkébbek], hanem a kapcsolatokra, a családra, amit létrehoztak, a szerelemre, amit találtak, a szerelemre, amit megosztottak

– mondta Evans.

Ezek a dolgok a legfontosabbak. Szeretem a hagyomány és a szertartás gondolatát, sok ilyen volt az életemben, így az ötletnél, hogy ezt megteremtsem, nem tudok jobbat elképzelni

– folytatta.

Forrás: Page Six, Radar Online

Borítókép forrása: Leon Bennett / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/chris-evans-hazassag/