Létezik olyan, aki nem ír vissza Chris Evansnek? Igen!

2023. 03. 08.

Amióta Chris Evans maga mögött hagyta Amerika kapitány pajzsát és 2019-ben elbúcsúzott a Marveltől, volt már elkényeztetett úrifiú és pszichopata gyilkos is. De olyan balek, akinek randipartnere néhány jól sikerült találkozó után felszívódik, még nem volt – eddig.

Tegnap debütált a Ghosted című romantikus akciófilm előzetese Chris Evansszel és Ana de Armasszal a főszerepben, így Evans újra megvillanthatja poénos oldalát, míg de Armas Marilyn Monroe bőréből kibújva egy akcióhős karakterébe léphet. Kérdés, működik-e majd?

A sztori szerint Evans kicsit bénácska, amerikai karaktere elhívja randizni de Armas karakterét (neveket még nem tudunk, ezért a béna fogalmazás), és a srác már a szüleinek is mesél a rejtélyes nőről, aki “akár az Igazi is lehet”. De a nő Londonban él, ezért távkapcsolatba kényszerülnek, és mit ad Isten, egyszer csak nem válaszol többé az üzeneteire. A férfi persze nem gondolja, hogy ghostolták (vagyis szándékosan faképnél hagyták) volna, mentegeti a lányt, hiszen annak állítása szerint sokat kell dolgoznia. Kitalálja, hogy elmegy, meglepi őt a brit fővárosban, azonban amikor odaér, elrabolják őt. A bűnözők markaiból pedig egy fegyveres alak menti meg – a nő, akiről kiderül, hogy a CIA-nak dolgozik és valami sötét ügyletbe keveredett. Hát persze! Szóval nem lesz hiány akcióból, lövöldözős, üldözős jelenetekből, és néhány képsorból ítélve az ex-Amerika kapitány is beletanul majd a közelharcba (Evansnek valószínűleg az eshetett nehezére, hogy eljátssza az ügyetlen, küzdeni nem tudó karaktert közel tíz évnyi szuperhősködés után).

A film április 21-én érkezik az AppleTV streaming felület kínálatába.

Borítókép forrása: Youtube