Barion Pixel Britney Spears életrajzi könyve azonnal az eladási listák élére ugrott, és bejelentették a folytatást – Coloré

Britney Spears életrajzi könyve azonnal az eladási listák élére ugrott, és bejelentették a folytatást

2023. 11. 05.

Britney Spears memoárjának második kötetében arról is be fog számolni, miért is ért véget házassága Sam Asgharival.

Britney Spears épp csak piacra dobta A bennem lévő nő című regényét, az egyből a bestseller lista első helyére ugrott fel. Számos cikk taglalja már a benne foglaltakat, többek között, hogy milyen módszeresen és kegyetlenül tette tönkre a családja az egészségét, hogyan használta ki exférje, Kevin Federline vagy, hogy mennyire más volt a kapcsolata Justin Timberlake-kel, mint azt eddig tudni véltük.

Britney Spears
Forrás: Denise Truscello / Contributor / WireImage / Getty Images

Britney Spears egy nagyon bensőséges hangvételű, őszinte regényt készített, ami olvasmányos és meghökkentő. A rajongók imádják, és sokan megfogalmazták, hogy akár mélyebbre is áshatott volna bizonyos témákban, mert szívesen olvasták volna még a részleteket. Szinte hihetetlen a legtöbbek számára, hogy az amerikai jogrendszer miként is engedhette ilyen mértékben kizsákmányolni és rabságban tartani a világ egyik legnagyobb zenei sztárját.

Az imák máris meghallgattattak, ugyanis a 42 éves énekesnő állítólag előkészíti a könyv folytatását. A The Woman in Me-ben férjéről, Hasam Asghari-ról úgy ír, mint Isten ajándéka, akit nagyon szeret. Óriási volt a kémia köztük, mikor megismerkedtek a Slumber Party forgatásán és nem volt kétség, hogy egymás életének a részei kell, hogy maradjanak. Vele akart Britney Spears gyereket, és megöregedni.

A megjelenés idején azonban ők ketten már a válási procedúrájukat folytatták. A memoár második részében állítólag erről a kapcsolatról fog kitárulkozni, de nem célja besározni exét, sokkal inkább szeretné elmesélni, mik a valódi okai annak, hogy ők ketten végül külön utakon folytatják.

Britney Spears
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Az új regény beszámolhat majd arról, miként halad a popsztár a gyógyulás útján és hogyan marad pozitív, miközben visszanyeri erejét. A kétgyermekes anyuka úgy zárta le a Bennem lévő nő-t, hogy tudja, az útja elején jár és messze nem egészséges még. Gyógyítania kell a lelkét, ezért senki ne kérdezze egyelőre, mikor tér vissza a zeneiparba, mert nem tudja, és nem is ez a prioritása. Őt most boldoggá teszi, hogy szabad, azt vehet fel, amit akar, azt posztolhat, amit akar, ihat kávét és ehet sültkrumplit. Tudja, hogy a posztjai néha bugyuták, de valaki, aki 13 évig teljes kontroll alatt volt, ezektől a kis videóktól is mérhetetlen boldog.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images