Barion Pixel Jöhet A múmia 4. része? Brendan Fraser nem lenne ellen – Coloré

Jöhet A múmia 4. része? Brendan Fraser nem lenne ellen

2023. 02. 11.

Brendan Fraser az évtized nagy visszatérője, aki a 90-es és 2000-es évek csúcsáról a süllyesztőbe került, ám megmutatta, hogy igenis van visszaút az A-listás sztárok fellegvárába.

Brendan Fraser a Bálna című film főszerepével óriási elismeréseket kapott, ami szinte egyből vissza is repítette a 20 évvel ezelőtt elvesztett sikerének legszebb időszakába. A színész könnyek közt köszönte meg az alakítását dicsérő díjakat és őt magasztaló kritikákat, amivel nagy valószínűséggel most már egy életre sikerült megverni a lábát a hollywoodi nagyágyúk között.

Brendan Fraser
Forrás: Northfoto

Az 54 éves színész az 1999-es A múmia című filmmel tett szert világhírnévre, aminek második és harmadik része is sikert aratott a közönség körében. A franchise utolsó része 2008-ban került bemutatásra, ezért Brendan Fraser mostani sikerei kapcsán felmerült a 4. rész ötlete is. Ám, ami ennél is meglepőbb, hogy kicsit sem lenne ellene a színész, hogy tető alá hozzák a projektet, mégpedig egykori partnerével, Rachel Weisz-szel.

A színész természetesen hozzátette a vele készült interjúban, hogy ehhez egy nagyon jó forgatókönyv és rendező is szükséges lenne, de mivel mind a három rész hozta a tőle várt sikert, a negyedikkel sem lehetne mellé fogni.

Brendan Fraser
Forrás: Northfoto

Brenda Fraser egyébként olyan filmek sztárja volt A múmia mellett, mint az Őserdők hőse, A bájkeverő, az Utazás a Föld középpontja felé, a Csapás a múltból, és a Vágyak csapdájában. Legközelebb pedig Leonardo DiCaprio mellett láthatjuk a Megfojtott virágok című alkotásban.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/brendan-fraser-mumia-4/