Barion Pixel Brendan Fraser a Batgirl gonosztevőjeként tér vissza – Coloré

Brendan Fraser a Batgirl gonosztevőjeként tér vissza

2021. 10. 26.

Sajnos eljött az idő, amikor az egykor lélegzetelállítóan izmos és szálkás, huncut mosolyú Brendan Fraserből,- aki az Őserdő hősében majd a Múmiában rabolta el a női szíveket – egy önmagára alig emlékeztető férfi lett.

Ez a változás azonban most azt eredményezte, hogy a korábban csak pozitív karaktereket megszemélyesítő Brendan Fraser végre alattomos gonosztevőként mutathatja meg színészi képességeit.

Season Premiere Of Fx's Trust In Los Angeles
Forrás: Northfoto

Ő fogja alakítani a gonosz Fireflyt, a piromániás szociopatát. Batgirl szerepében pedig Leslie Grace-t láthatjuk majd.

A Batgirl konkrét cselekményének részleteit titokban tartották, bár azt tudni lehet a képregényből, hogy a sztori középpontjában Barbara Gordon, Jim Gordon gothami rendőrbiztos lánya áll. JK Simmons visszatér Jim Gordon szerepében, miután először játszotta el ezt a karaktert a Zack Snyder féle Az Igazság Ligája című alkotásban.

A „Batgirl” premierje valamikor 2022-ben várható az HBO Max-on, a Warner Media által támogatott streaming szolgáltatónál. A projekt azért is figyelemreméltó, mert ez az egyik első olyan jelentős DC Comics-tulajdon, amit nem vetítenek mozikban, hanem egyenest a képernyőkre megy. A Wonder Woman és a Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarak filmek után ismét egy olyan mű készül, ami egy női szuperhősre fókuszál.

Forrás: variety.com