Barion Pixel Egy meglepő mondattal indokolta Jodie Foster, miért lett boldog, mikor betöltötte végre a 60-at – Coloré

Egy meglepő mondattal indokolta Jodie Foster, miért lett boldog, mikor betöltötte végre a 60-at

2024. 01. 21.

Jodie Foster most az HBO True Detective című sorozatával ismét az élre tör.

Jodie Foster rengeteg filmen van túl, játszott, rendezett, olyan ikonikus mozikban volt főszereplő, mint a Bárányok hallgatnak, a Pánikszoba, a Kapcsolat vagy a Maverick. Számos elismerést kapott, köztük Oscar-, Golden Globe- és BAFTA díjakat. A mai napig aktív, nemrég a Netflix NYAD című életrajzi filmjében játszott Anette Bening oldalán, most pedig az HBO MAX kínálatában látható a True Detective: Night Country-ban.

Jodie Foster, aki már betöltötte a 61-et, elmagyarázta a Today Show-ban, miért jobb ez az évtized számára, mint a zavaros 50-es évei voltak.

Nem akarok neki nagy jelentőséget tulajdonítani, de olyan, mintha valami csodaszert fecskendeztek volna be, vagy valami hormon okozná, de egyik napról a másikra minden jó volt, ahogy betöltöttem, a napján azt éreztem hirtelen semmi sem számít, és minden csak bónusz.

– mondta Foster.

A színésznő azt ecsetelte még, hogy boldog és elégedett, mert már nem versenyez önmagával, nem számít már mi történik, hogy történik, készen áll mindenre és boldog. Az, hogy jól érzi magát a bőrében egy változó dolog, mint az, hogy valaki boldog vagy örül. És reménykedni kell abban, hogy több jó napunk lesz, mint rossz.

Jodie Foster, True Detective
Forrás: HBO Max

Furcsa közszereplőként felnőni. Nem ajánlom senkinek. Szerintem ez egy nehéz út. Főleg, ha ilyen fiatalon kezdi az ember. Hosszú út vezet ahhoz, hogy rájöjjünk, kik vagyunk, ki lakik bennünk és melyik része a munkánk a lényünknek, ami szerep. A 30. és a 60. betöltése volt a legjobb. Az 50 totál zavaros volt, nem tudtam, mit kéne tennem, jó-e ahol tartok és csinálok-e még valami értelmeset.

A True Detective 4. évadának második része egyébként a mai napon kerül fel az HBO Max kínálatába.

Forrás: People
Borítókép forrása: HBO Max