Barion Pixel Az HBO Max bejelentette: Jodie Foster 3 év kihagyás után ebben a sorozatban tér vissza – Coloré

Az HBO Max bejelentette: Jodie Foster 3 év kihagyás után ebben a sorozatban tér vissza

2022. 12. 28.

A streaming szolgáltató friss teaser ajánlójában leleplezett egy sor nagy visszatérést és vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban nagy meglepetéseket fognak okozni, méghozzá Jodie Foster személyében.

Az HBO Max belengette Jodie Foster visszatérését, és első pillantást is enged Liz Danvers nyomozóként a True Detective: Night Country című várva várt negyedik évadában.

A bárányok hallgatnak 60 éves sztárja több évnyi kihagyás után vezeti majd nyomozóként a sorozat legújabb évadát.

Dolgozom az ügyön. Ezek a férfiak 48 órája tűntek el.

– mondja Jodie karaktere a videóban. A True Detective negyedik évadának Issa López producer a rendezője és showrunnere.

Jodie Foster nemrég ünnepelte hatvanadik születésnapját, és tulajdonképpen 58 éve a szórakoztatóiparban dolgozik, hiszen legelső szerepét kétévesen kapta. Az Oscar-díjas színésznő boldog házasságban él feleségével, Alexandra Hedisonnal, akivel két gyermeket is nevelnek. A több Golden Globe-ot is birtokló Jodie az elmúlt években már nagyon ritkán vállalt csak filmszerepet, mindössze kettőt az eltelt 8 évben. Inkább családjának él, és hobbijának, ami a főzés, a filmiparban pedig elsősorban rendezőként tevékenykedik. Olyan sorozatokon is dolgozott, mint az Orange is the New Black, a Black Mirror és a Kártyavár.

Jodie Foster
Forrás: Northfoto

A rajongók örülhetnek, mert Hollywood egyik legbriliánsabb elméjű színésznője ismét elemében lesz a krimi széria nyomozónőjeként, amit az HBO most újít meg, vagyis sok múlik Fosteren. A sorozat alkotója és írója, Nic Pizzolatto lényegében megvált az HBO-tól. Felvetette a negyedik évados ötletét, de az nem tetszett nekik, így Pizzolatto különböző más projektekhez szerződött. De mivel az HBO szerette a sorozatot és kiváló minősítést, elismerést és presztízst hozott nekik, nem voltak hajlandók lemondani róla. Így került a megújítás Barry Jenkins producer és Issa López kezébe.

Jodie Foster
Forrás: Northfoto

Jodie Foster mellett a sorozat főszereplője Kali Reis, John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc és Joel D. Montgrand.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto