Barion Pixel Brad Pitt, aki borásznak hiszi magát – A Brangelina-széria újabb fejezete – Coloré

Brad Pitt, aki borásznak hiszi magát – A Brangelina-széria újabb fejezete

2023. 07. 11.

Brad Pitt és Angelina Jolie sokáig éltek boldogan, ám mégis a válás mellett döntöttek, ami már jó pár éve mérgezi amúgy sem felhőtlen kapcsolatukat.

Brad Pitt nem épp úriemberhez méltóan válik el Angelina Jolie-tól. Az utóbbi évek jogi viszályai még mindig tartanak, ráadásul a 60 éves színészről kiderült, hogy úgy viselkedik egykori feleségével, mint egy elkényeztetett gyerek. Sok mindent magának akar, így például a Châteux Miraval-t is, ami a közös szőlőbirtokuk Franciaországban.

Ezek az állítások a legfrissebb jogi dokumentumokban szerepelnek, tovább kavarva az egykori pár véget nem érőnek tűnő bírósági drámáját. A Provence szívében található, nagyra becsült Châteux Miraval-t a sztárpár közösen vásárolta 2008-ban, mintegy 28 millió dollárért.

Brad Pitt és a borászat esete

Az impozáns szőlőbirtok és a hozzá tartozó bortermelő vállalkozás is fele-fele arányban tartozik a házaspárhoz. Brad Pittet most azzal vádolják, hogy milliókat pazarolt el öncélú projektekre, többek között egy úszómedence felújítására és egy hangstúdió építésére. Erre Angelina korábbi befektetési cége által benyújtott perből derült fény. A perdokumentumok szerint a színészt gyerekesnek nevezték, és égbekiáltó pénzszerzésnek gondolják a felújítást.

Brad Pitt és Angelina Jolie egy borászat miatt pereskedik / Kép forrása: Eamonn M. McCormack / Getty Images
Brad Pitt és Angelina Jolie egy borászat miatt pereskedik / Kép forrása: Eamonn M. McCormack / Getty Images

A jogi dokumentum állítólag azt állította, hogy Pitt mindent megtett, hogy megszerezze az irányítást a borászat felett, és ezért megfosztotta a rozétermelőt a vagyonától. Angelina ügyvédei vitatták Brad önjelölt borászként való kijelentését, és azzal érveltek, hogy „illúziókkal kereskedik, nem pedig földdel és szőlővel”.

Brad állítólagos törekvése, hogy kisajátítsa a Château Miraval-t, csupán a legújabb epizódja a jogi csatározások sorozatának, amelyet a pár 2016-os vitatott szakítása váltott ki.

Úgy tűnik, hogy a házaspár közös megegyezéssel fenntartotta a 160 millió dolláros Châteux Miraval üzletet, és megállapodtak abban, hogy nem adják el a másik beleegyezése nélkül. Angelina azonban másképp emlékszik, ezért eladta a részét, ami meglepte volt férjét. Most Pitt azzal gyanúsítja a vevőt, hogy azért vette meg a birtok felét, hogy a színész hírnevével szerezzen önmagának is ismertséget.

Forrás: Hello!

Nyitókép forrása: Getty Images