Barion Pixel Brad Pitt szexi F1-es pilótának öltözve forgatott – Coloré

Brad Pitt szexi F1-es pilótának öltözve forgatott

2023. 07. 10.

Brad Pitt Formula–1-es pilótát alakít legközelebb, ezért teljes felszerelésben jelent meg a Brit Nagydíjon.

Brad Pitt a pályán

Brad Pitt új filmjében az autóversenyzés világában merül el, ezért vett részt a Forma-1-es Brit Nagydíjon. A színész és producer a hétvégén Angliában járt, ahol a Brit Nagydíj előtt csatlakozott néhány F1-es versenyzőhöz a rajtnál. A közelgő Forma-1-es filmjéhez forgatott jeleneteket a helyszínen.

Brad Pitt teljes felszerelésben volt, és csatlakozott hozzá Damson Idris – mindketten úgy néztek ki, mint a profi F1-es versenyzők, amikor kisétáltak a rajthoz, hogy meghallgassák a himnuszt. A fehér versenyzői overallt viselő Brad Pitt folyamatosan mosolygott, miközben a többi versenyzővel beszélgetett, és időt szakított arra is, hogy köszönjön néhány fiatal rajongójának.

Milyen film várható?

A filmet a Forma-1-gyel együttműködve készítik, és az aktuális nagydíjhétvégéken és azok környékén forgatják, így a rajongók első kézből láthatják az eseményeket. Pitt alakítja Sonny Hayes-t, a visszavonult versenyzőt, aki visszatér az F1-es versenyzéshez, hogy segítsen felkészíteni egy fiatal feltörekvő sztárt, akit pedig Idris formál meg.

A filmet az Apple Studios készíti, valamint a Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski, Ehren Kruger író és Jerry Bruckheimer producer. Még nincs hivatalos címe, de egy azóta már törölt tweet, amit az ESPN F1 fiókjában tettek közzé, arra utalt, hogy Apex lesz a címe.

A való életben nagy F1-rajongó Pittet tavaly októberben látták a texasi Austinban megrendezett amerikai nagydíjon, ahol a Forma-1-es sztárpilótával, Lewis Hamiltonnal – aki a film társproducere – és az Apple vezérigazgatójával, Tim Cookkal beszélgetett.

Brad Pitt
Kép forrása: Dan Mullan / Staff / Getty Images Sport / Getty Images

Brad Pitt nehéz váláson megy keresztül

Brad Pitt és Angelina Jolie házassága 2016-ban ment tönkre, azóta pedig folyamatosan marakodnak. Jolie alkoholizmussal és bántalmazással vádolja a férfit, ami szerint mind vele, mind a gyerekeikkel erőszakosan viselkedett részegen. Ezért kizárólagos felügyeleti jogot szeretne, Pitt viszont nem akarja elveszíteni a gyerekeit, így nem adja fel a harcot.

Pitt egy barátja szerint viszont a színész azért fordult az alkoholhoz, mert Angelina Jolie pokollá tette az életét, elszigetelte az emberektől.

A szakítás után Brad elmondta, milyen is volt valójában az élet Angie-vel. Folyamatosan rossz dolgokat mondott neki, kiabált, és úgy éreztette vele, hogy alkalmatlan apa. Akkoriban pedig csak a nő véleménye számított

– állítja a bennfentes.

Forrás: ET Online, OK!, Koimoi

Borítókép forrása: Kym Illman / Contributor / Getty Images Sport / Getty Images