Barion Pixel Bebe Rexha csak óvintézkedésekkel áll színpadra, miután bántalmazta egy rajongója – Coloré

Bebe Rexha csak óvintézkedésekkel áll színpadra, miután bántalmazta egy rajongója

2023. 07. 03.

A New York-i koncertje közben támadta meg egy férfi, aki telefont dobott Bebe Rexha arcának. Annyira megsérült, hogy a fellépés félbeszakadt, kórházba kellett szállítani.

Bebe Rexha védőszemüveget visel a koncertjén

Bebe Rexha védőszemüveget viselt a Best F*n Night Of My Life turnéja legutóbbi, Los Angeles-i állomásán péntek este. A 33 éves énekesnő fellépése mindössze néhány héttel azután történt, hogy egy koncertlátogató egy mobiltelefont vágott hozzá a színpadon, ami csúnyán felsértette az arcát a szeme környékén, miközben New Yorkban koncertezett. Bebe Rexhának monoklija lett és varrni is kellett a sérülését.

A támadó, Nicolas Malvagna ellen vádat emeltek. A 27 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, testi sértés vádjával kell szembenéznie a bíróságon.

Mi történt az énekesnővel?

A koncertlátogatók rengeteg felvételt készítettek a június 18. esetről, amik bejárták az internetet, ezeken látszik, hogy a telefon kirepül a tömegből, és arcon találja Bebe Rexhát. Az énekesnő elfordul a közönségtől, és térdre rogy a fájdalomtól, miközben a stáb tagjai a színpadra sietnek, hogy segítsenek neki.

A koncert ezután hirtelen véget ért, mivel Bebe Rexha, akinek valódi neve Bleta Rexha, a helyszínen orvosi segítséget kapott. Ezután pedig kórházba szállították, ahol több öltéssel varrták össze a sebét. A támadó férfit a biztonságiak eltávolították a tömegből és átadták a rendőrségnek.

Később Instagramon jelentkezett be, megosztott két képet a sérült arcáról, az egyiken kötés fedi a sebét, valamint lila a szeme körül. A másikon azonban látszódik a vágás, amit a mobil okozott.

Jól vagyok

– írta a képhez.

Sajnos, nem ez az első eset, valószínűleg nem is az utolsó, amikor különböző dolgokat dobáltak fel az előadókhoz a színpadra. Kelsea Ballerinit szintén valamilyen tárgy ütötte arcon, miközben az idahói Boise-ban lépett fel a múlt héten. Ava Maxet pedig június 20-án, Los Angelesben a színpadon támadta meg egy rajongója, mielőtt elkapták volna a biztonságiak, fel is pofozta az énekesnőt.

Virágokat, plüssöket, egyéb tárgyakat pedig napi szinten dobálnak fel a színpadra a koncertek látogatói. Az esetek többségében szerencsére azért nem történnek ilyen durva balesetek.

Forrás: Page Six 1, 2

Borítókép forrása: Gareth Cattermole/amfAR / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images