Barion Pixel Rebecca Ferguson káromkodott egy nagyot a Dűne folytatásával kapcsolatban – Coloré

Rebecca Ferguson káromkodott egy nagyot a Dűne folytatásával kapcsolatban

2023. 07. 03.

Pár napja jelent meg a Dűne második részének első előzetese, elképesztő monumentálisnak tűnik a folytatás, ami az elsőt látva keveseket lephet meg. Rebecca Ferguson, aki Lady Jessicát alakítja a filmben, csak áradozni tud a projektről.

Hamarosan érkezik a Dűne második része

Novemberben visszatérünk az Arakisra, Denis Villeneuve filmje, Dűne folytatása a tervek szerint még idén mozikba kerül. Az első rész felrobbantotta a mozipénztárakat, óriási siker lett. A színészek is elképesztő lelkesek, így van ezzel Rebecca Ferguson is, aki arról beszélt, mit várhat a közönség a Dune: Második résztől.

Állandóan mosolygok. Ez rettentő jó lett. Elérzékenyülök, ha erről beszélek, mert szeretem Denny-t [Villeneuve] és szeretem Greig-et [Fraser] és szeretem a csapatot. De ember, az első film fenomenális, nagy és grandiózus, aztán jönnek a közeli felvételek, a képek és a színészi játék. Igen, ez mind nagyszerű. De ez egy kibaszott nagy semmi a másodikhoz képest. A második, az olyan, mint egy kibaszott gyomros. Ez irreális

– állítja a színésznő.

Rebecca Fergusont általában nem izgatja ennyire egy forgatás

Rebecca Ferguson hozzáteszi:

Nem láttam a filmet. A forgatókönyvet olvastam. Láttam néhány felvételt. Jártam a forgatáson, amikor nem forgattam, amit egyébként nem szoktam, mert túl elfoglalt vagyok, fáradt, és nem igazán érdekel. Végeztem. Látni akartam a beállításokat. Látni akartam Austin Butlert, ahogy csinálja, amit csinál. Ez hihetetlen. Nem találok szavakat. A jelmezek, [Jacqueline West] jelmezei, amit Austin hoz a karakterbe, amit Christopher Walken csinál. Úgy értem, ez hihetetlen.

A nagy vérengzés ellenére folytatásban visszatérnek sokan az első filmből, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem és Josh Brolin, valamint persze, Rebecca Ferguson is. De új karaktereket is bemutatnak majd a történetben, akiket hatalmas sztárok fognak alakítani. Florence Pugh Irulan hercegnőt formálja meg, a gonosz császár lányát. A császárt, Christopher Walken kelti életre, aki uralkodásával elnyom egyes népeket. Másrészt Austin Butler kapta meg Feyd-Rautha Harkonnen szerepét, aki Harkonnen báró (Stellan Skarsgård) fiatalabb unokaöccse és az Arrakis trónjának utódja lett volna.

A Dűne második része várhatóan november 2-án érkezik a magyar mozikba.

Forrás: Collider

Borítókép forrása: Warner Bros. / Dűne