Christopher Walken is csatlakozik a Dűne 2. részéhez – Ebben a szerepben láthatjuk

2022. 05. 13.

Az Oscar-díjas Christopher Walken számtalan A-kategóriás filmben játszott, de még most 79 évesen sem hajlandó abbahagyni a munkát.

Christopher Walkent több sorozat és film főszereplőjeként láthattuk közel a 80-hoz is, most pedig egy újabb nagysikerű alkotással bővíti az amúgy sem rövid listáját. A színészlegenda is szerepet kapott a Dűne második részében, amelyben a Corrino-ház uralkodóját, IV. Shaddam császárt fogja alakítani.

Christopher Walken Arrives At The Marrakech International Film Festival
Forrás: Northfoto

Aki nagy rajongója a könyveknek, az jól tudja, hogy több utalást is kap a gonosz karakter, Walkennek köszönhetően pedig végre arcot is kaphat az ismert univerzum uralkodója. A forgatások még most nyáron elkezdődnek, mégpedig Budapesten, így nagy esély van rá, hogy összefuthatunk majd vele a pesti utcákon.

Dűne
Forrás: InterCom

A második rész rendezői székében ismét Villeneuve ül majd, a forgatókönyvet pedig, Jon Spaihts-sal közösen írták. Az első rész egyébként világszerte 400 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, amely emellett 6 díjat is bezsebelhetett az idei filmes gálák során.

A második részben nemcsak Christopher Walken lesz az egyetlen új szereplő, ugyanis Austin Butler és Florence Pugh is jelentős szerepben lesznek részesei a sci-fi filmnek. Az előbbi Feyd-Rauthat, a báró ravasz unokaöccsét, az utóbbi pedig Irulan hercegnőt, az uralkodó lányát alakítja majd.

Christopher Walken egyébként olyan filmekben nyújtott maradandó alkotást, mint a Távkapcs, a Ponyvaregény, Az Álmosvölgy legendája, A szarvasvadász vagy a A tűzben edzett férfi.

Eva Mendes

A színésznő az egyik legnézettebb amerikai reggeli műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy az erőszak és szexualitás már két olyan tényező, ami miatt sose vállalna el egy szerepet. Ha kíváncsi vagy a teljes történetre, akkor kattints a cikkre!

Forrás: variety.com