Barion Pixel Eva Mendes visszatérne a filmezéshez, de csak bizonyos feltételekkel – Coloré

Eva Mendes visszatérne a filmezéshez, de csak bizonyos feltételekkel

2022. 05. 12.

Eva Mendes már jó ideje visszavonult a filmezéstől elsősorban azért, hogy minden idejét és energiáját családjára összpontosíthassa.

Eva Mendes nagy mozifilmekben nem szerepelt, ugyanakkor több sikeres vígjáték, szatíra és dráma is köthető a nevéhez. Csodás külseje mellett pedig színészi tehetsége is kiemelkedő, ám a 2014-es Lost River óta az anyasággal vett 180 fokos fordulatot az élete.

Eva Mendes
Forrás: Northfoto

Ryan Gosling egyik beszédében köszönetet is mondott gyönyörű feleségének, aki a karrierjét háttérbe szorítva támogatta őt és a sikereit. Ettől függetlenül Eva Mendes közel ötvenhez már tervezi a visszatérését, de csak bizonyos feltételekkel, amelyeknek nem lesz egyszerű megfelelnie egy rendezőnek sem. A színésznő az egyik legnézettebb amerikai reggeli műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy az erőszak és szexualitás már két olyan tényező, ami miatt sose vállalna el egy szerepet.

„Benne vagyok, ha valami nagyszerű projektről van szó. De most már ne legyen benne erőszak vagy szexualitás, ezek a kikötéseim.”

Mendes utolsó főszerepe a 2012-es Így neveld az anyádat című tragikomédia-drámában volt, amelyet Patricia Riggen rendezett, ami mindössze 3 millió dollárt hozott a konyhára. Ugyanebben az évben mellékszerepeket játszott olyan kritikusok által is elismert alkotásokban, mint a Túl a fenyvesen és a Holy Motors című filmekben.

Nemrég arról is többen pletykáltak, hogy Eva a Halálos Iramban újabb részében is fel fog tűnni, ám ez sajnos kacsának minősült. 2003-ban debütált a sorozatban Monica Fuentes szerepében, 2011-ben pedig ismét felbukkant pár snitt erejéig, ezért is hitte azt sok rajongó, hogy a szépséges sztár is meglepetés lesz a 7. részben.

Eva Mendes
Forrás: YouTube

Azt nem árulta el, hogy kivel és milyen jellegű produkcióban látná magát újra szívesen, de sokan reménykednek még benne, hogy a visszatérésre nem kell sokat várni.

Eva Mendes egyébként az egy évtizedes színészi szünete alatt különféle divat- és szépségipari törekvésekkel volt elfoglalva. Két kislánya van Goslingtól: Esmeralda és Amada.

Michelle Williams

Heath Ledger egykori szerelme már 41 éves és filmes sikerei után a magánélete is csodás fordulatot vett az elmúlt években. Thomas Kail színházi rendezővel két éve kötötték össze hivatalosan az életüket és még abban az évben megszületett első közös gyermekük, Hart. De hogy mi történt még vele? Azt a korábbi cikkünkből megtudhatod:

Forrás: variety.com