Barion Pixel Eva Mendes meglepő dolgot árult el Ryan Goslingról – Coloré

Eva Mendes meglepő dolgot árult el Ryan Goslingról

2021. 06. 30.

Eva Mendes és Ryan Gosling házassága mindig is beszédtéma volt…

Eva Mendes és Ryan Gosling igazi hollywoodi álompár, akik 2011 óta vannak együtt, ma pedig már két szép kislány – Esmeralda Amada és Amada Lee – szülei is.

Eva Mendes
Forrás: Northfoto

A házaspár mindenben összetart, hiszen vannak közös filmes projektjeik, és mindenben támogatják egymás karrierjét. Ennek ellenére létezik egy dolog, amin sosem osztoznak: ez pedig a közösségi média.

Mendes 2,4 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, akikkel aktívan kommunikál is, amikor épp van némi szabadideje. A minap a posztjai kapcsán tették fel neki a kérdést: „Hány százalékát készíti a posztolt fotóidnak Ryan?” A válasz sem váratott magára: „Egyet sem!” Ezután a színésznő tisztázta, hogy a közösségi média felülete tabu, illetve van egy kimondatlan egyezség a barátnőivel, hogy ezeket a képeket egymásnak készítik el. „Ez olyan csajos dolog” – mondta Eva.

A Gosling család egyébként nagyon tudatosan kezeli a közösségi médiát, és erről a szépséges édesanya beszélt is korábbi interjúiban. Elmondta, hogy a magánélet az számukra kincs, amit foggal-körömmel védenek. Ryan éppen ezért csak olyan fotókat posztol kettejükről, ami már eleve publikus, esetleg filmes jelenet vagy reklám fotó.

A színésznő egy ideje csak az anyaságra koncentrál, de nem tartja lehetetlennek, hogy hamarosan újra forgasson. Ettől függetlenül Gosling karrierje töretlen, amit – elmondása szerint – felesége támogatásának és kitartásának köszönhet.

Forrás: People.com