Barion Pixel Michelle Williams 41 évesen ismét babát vár – Coloré

Michelle Williams 41 évesen ismét babát vár

2022. 05. 11.

Már 14 éve, hogy tragikusan fiatalon elhunyt a színészvilág egyik legnagyobb reménységének tartott színésze, Heath Ledger, aki nemcsak a filmiparban hagyott nagy űrt, hanem kedvese, Michelle Williams és egy szem lánya, Matilda szívében is.

Michelle Williams nevét sokan a Dawson és a haverok című sorozatból ismerhetik, holott a színésznő több tucat alkotásban mutatta meg lenyűgöző színészi játékát, és négy alkalommal is jelölték az Oscar-díjra.

Michelle Williams
Forrás: Northfoto

Heath Ledger egykori szerelme már 41 éves és filmes sikerei után a magánélete is csodás fordulatot vett az elmúlt években. Thomas Kail színházi rendezővel két éve kötötték össze hivatalosan az életüket és még abban az évben megszületett első közös gyermekük, Hart.

Michelle Williamsnek egy 16 éves lánya is van a néhai Ledgertől, aki a Matilda nevet kapta híres szüleitől. Az élet pedig úgy hozta, hogy Williams harmadszor is édesanya lesz, amelyet egy nemrég készült interjúban árult el először, ahogy azt is, hogyan érzi mostanság magát, mint anya és mint színésznő:

„Az évek múlásával azon gondolkozol, vajon mit tartogat még az élet számodra, mi várhat még rád. Ez egy nagyon izgalmas időszak az életünkben és nem gondoltuk volna, hogy ilyen rövid időn belül újra megtörténhet velünk ez csoda. Nagyon szerencsésnek tartom magam az elmúlt évek miatt, a családom a legfontosabb számomra és hálás vagyok, hogy mostanában ennyi boldogság ért minket.” – mondta a színésznő, akinek harmadik gyermeke idén ősszel fog világra jönni.

Michelle Williams olyan alkotásokban szerepelt, mint a Blue Valentine, a Túl a barátságon – amelynek forgatásán szerettek egymásba Heath Ledgerrel –, az Egy hét Marilynnel, a Viharsziget vagy éppen a Venom. Négy Oscar-jelölése mellett Golden Globe-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazták nem mindennapi színészi tehetségét.

Most azonban születendő gyermeke miatt biztosan szünetelteti kicsit a munkát és csak a családjára fog összpontosítani.

Forrás: people.com