Barion Pixel A 34 éves Ana de Armas egyetért Jennifer Anistonnal: szerinte is megölte a közösségi média az új generációk filmsztárjait – Coloré

A 34 éves Ana de Armas egyetért Jennifer Anistonnal: szerinte is megölte a közösségi média az új generációk filmsztárjait

2023. 02. 21.

Nincs már sztárkultusz, nincs megközelíthetetlenség vagy álmodozás arról, milyen lehet a sztárok élete. A kendőzetlen valóság tálcán kínálkozik a social felületeken, amivel Ana de Armas is egyetért.

A gyönyörű és feltörekvő tehetség, Ana de Armas, aki kimagaslót nyújtott Marilyn Monroe-ként, most azt nyilatkozta, hogy a közösségi média miatt már nem léteznek filmsztárok a fiatalabb generációk számára.

Úgy érzem, az új generációk nem rendelkeznek ezzel a koncepcióval a közösségi média miatt. Olyan sok információ van kint és túlzott megosztás. A filmsztár fogalma egy érinthetetlen személy, akit csak a képernyőn láthatsz. Ez a rejtély mára eltűnt. A legtöbben ezt tettük magunkkal – már senki sem titkol el semmit.

– közölte egy interjúban a Ana de Armas, aki ezzel megerősíteni látszik Jennifer Aniston korábbi elmélkedését.

Ana de Armas
Forrás: Northfoto

Alig használom ezeket, mert egyszerűen úgy érzem, hogy a közösségi médiában mindig rossz a helyzet. Ha rajtam múlna, azonnal törölném az Instagramot, de nem tehetem. Felfogom, hogy nem csak színésznő vagyok. Vannak más márkák, kollaborációim is, és más kötelezettségeim is vannak. Jól jött persze a Szöszi-hez és azokhoz a filmekhez, amelyekről beszélni szeretnék az embereknek. Ez az egész trükkös, mert késztetést érzel, hogy megoszd a személyes meglátásod vagy valamit a magánélettel kapcsolatban, hogy az emberek érdeklődjenek irántad. Azonban meg kell találni az egyensúlyt, amit nagyon nehéznek érzek.

– fejtegette az Oscar-jelölt színésznő, akinek csak Instagramja van, a többi felületen nincs jelen.

Ana de Armas
Forrás: Northfoto

Ana de Armas véleményére reagált a Bridgerton család sztárja, a sármos Regé-Jean Page. A színész szerint eleve mesterkélt volt ez a kultusz a színészek körül. Ő úgy véli, az embereknek a jó film miatt kellene bemennie a moziba, nem azért, mert XY szerepel a filmben. Viszont úgy gondolja, manapság egyre kevesebb az a film a moziban, ami megéri.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto