Barion Pixel Ana de Armas szoknyája tarolt a 2023-as Oscar-gála előeseményén – Coloré

Ana de Armas szoknyája tarolt a 2023-as Oscar-gála előeseményén

2022. 11. 21.

Ha a tehetsége nem lenne elég, ezzel a megjelenéssel biztosan divattörténelmet ír Ana de Armas.

Ana de Armas nemrég debütált a Netflixen a Szöszi című filmmel, amelyben Marilyn Monroe-t keltette életre, és amelyben akkora alakítást nyújt a 34 éves sztár, hogy a kritikusok szerint mindenképp az Oscar-jelöltek között kell lennie. Ez hatalmas lépés lenne, már csak azért is, mert a díjátadó 95 éves történetében csak az ötödik latin-amerikai származású nő lenne, akit a legjobb színésznő kategóriában a szobrocskára jelölnek.

Ana de Armas most egy Oscar-díjhoz kapcsolódó eseményen vett részt: a Governors Awards 2009 óta különálló eseménnyé nőtte ki magát, és három életműdíjat adnak át ennek keretein belül. A rendezvény hemzsegni szokott a hírességektől, a vörös szőnyeges este idei legragyogóbb csillaga azonban kétségkívül Ana volt.

Ana de Armas
Forrás: Northfoto

Egy fekete bársony felsőben jelent meg, ami épp csak fedte kebleit, vékony pántjai láttatni engedték a kubai származású színésznő makulátlan bőrét. Hófehér, földig érő szoknyája háromdimenziós virágokkal volt kirakva, melyeket ezüst szegecsek tarkítottak. Az összhatás olyan volt, mintha magára húzott volna egy tündöklő rétet. Ezt egészítette ki a szemkápráztató gyémánt karperec és a gyémánt fülbevalók. Nem csoda, hogy Ana de Armas ezeket választotta, hiszen az ikonikus Marilyn is megénekelte annak idején, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja.

A Governors Awards az Akadémia Igazgatótanácsa által odaítélt díjakat – az Irving G. Thalberg Memorial Awardot, a Jean Hersholt Humanitárius Díjat és a Honorary Awardot – ünnepli minden évben. A díjazottakat nyaranta hirdetik ki, és novemberben egy vacsoragálán adják át a kitüntetéseket. Idén Diane Warren dalszerző, Peter Weir és Euzhan Palcy rendezők kaphatták meg a díjat, míg Michael J. Fox színész a 2022-es Jean Hersholt Humanitárius Díj kitüntetettje lett.

Ana de Armas
Forrás: Northfoto

Az, hogy sikerül-e Oscart nyernie Marilyn Monroe megformálásáért Ana de Armasnak, 2023. március 12-én derül ki. Mindenesetre erős mezőnyre lehet számítani, hiszen olyan tehetségek kerülhetnek a listára, mint Michelle Yeoh, Danielle Deadwyler, Viola Davis és Cate Blanchette vagy Margot Robbie.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto