Barion Pixel Megérkezett a Blonde első előzetese Ana De Armas főszereplésével – Coloré

Megérkezett a Blonde első előzetese Ana De Armas főszereplésével

2022. 06. 16.

Igazi csemegének ígérkezik az Ana De Armas főszereplésével készült Blonde című film, amelyben Marilyn Monroe élete kerül ismét középpontba, csak most néhány fikciós elemmel spékelte meg Adrew Dominik rendező.

A Blonde című önéletrajzi alkotás Joyce Carol Oates bestseller regényén alapul, amely mint ismeretes NC-17-es besorolást kapott, vagyis 17 éven aluliak számára nemcsak nem ajánlott, hanem tilos lesz megnézni.

Blonde
Forrás: Northfoto

A produkció NC-17 besorolása állítólag feszültséget szült Dominik és a Netflix között, ugyanis több olyan jelenetet is tartalmazott, amelyet szerettek volna kivágatni.

A Blonde története elsősorban az egykori szexszimbólum gyerekkorára és a sztárságáig vezető utat igyekszik majd bemutatni.

Marilyn Monroe
Forrás: Northfoto

„Merészen újragondolja Hollywood egyik legnagyobb ikonjának, Marilyn Monroe-nak az életét és, amely összemossa a tények és a fikció vonalát, hogy feltárja a nyilvánosság és a magánélete közötti egyre nagyobb szakadékot.” – nyilatkozta Armas, akit olyan alkotásokban láthattunk már, mint a Tőrbe ejtve, a Szárnyas fejvadász 2049 vagy a Mélyvíz. A szerep kedvéért állítólag több hónapig gyakorolta Marilyn beszédstílusát.

Dominik májusban a Vulture-nek adott interjújában pedig a következőt mondta: „Van benne valami, ami mindenkit megsérthet.”

A „Blonde” szeptember 23-án jelenik meg világszerte a Netflixen, amelynek első rövid előzetese is ígéretesnek látszik. Elsősorban Ana De Armas színészi játéka miatt, akiről azt rebesgetik, hogy akár filmes díjat is bezsebelhet alakításáért. Az alkotásban egyébként szerepet kapott Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel és Evan Williams is. Így nemcsak a szépséges kolumbiai színésznő, hanem a többi neves A-listás sztár miatt is érdemes lesz megnézni a Blonde-ot.

Ez is érdekelhet:

Kim Cattrall

Kim Cattrall nemcsak a Szex és New Yorkban, hanem más nagyfilmekben is megmutatta, hogy egy igen sokoldalú színésznő, aki bármilyen szerepben képes nagyot alakítani. Most a Netflix nyerte meg magának, méghozzá a Glamorous című széria főszereplőjének, amelyben ő fogja alakítani Madolyn Addison sminkmogult. A sorozatot először 2019-ben mutatták be a The CW csatornáján, de a hálózat úgy döntött, hogy továbbadja a Netflix számára. Ha szeretnél többet tudni a produkcióról, akkor olvasd el a cikkünket!